1. Yurtdışı Operasyonu ve Vize Takip Sorumlusu

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜRTOUR TURİZM için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtdışı Operasyonu ve Vize Takip Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

2. Trim Ustası Bostancı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mengerler Ticaret Türk A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Trim Ustası Bostancı arayışımız bulunmaktadır.

3. Yurtdışı Satış Sorumlusu(Arapça)

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ak-iş Plastik Profil.Elek.San.Tic.Ltd.Şti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtdışı Satış Sorumlusu(Arapça) arayışımız bulunmaktadır.

4. Plastik Ekstruder (Bodinoz) Ustası

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız METROPLAST AMBALAJ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Plastik Ekstruder (Bodinoz) Ustası arayışımız bulunmaktadır.

5. Kaporta Boya Ustası

Mengerler Ticaret Türk A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kaporta Boya Ustası arayışımız bulunmaktadır.

6. Reklam ve Montaj Ustası (Uygulamacı)

Reklamcılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Touch için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Reklam ve Montaj Ustası (Uygulamacı) arayışımız bulunmaktadır.

7. Yurtdışı Müşteri Temsilcisi (Almanca)

Matbaacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İMAK OFSET BASIM YAYIN ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtdışı Müşteri Temsilcisi (Almanca) arayışımız bulunmaktadır.

8. Elektrik Bakım Ustası

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Lazer Solar Enerji için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Ustası arayışımız bulunmaktadır.

9. Yurtdışı Satış Sorumlusu

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız NEVPA ALÜMİNYUM PLASTİK OTO.KA.EK.SAN için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtdışı Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

10. Kaynak Ustası

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız NORM MAKİNE SAN. İNŞ. TİC. LTD. ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kaynak Ustası arayışımız bulunmaktadır.

11. Kapı Montaj Ustası

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız GI GROUP AND WYSER TURKEY SEÇME VE YERLEŞTİRME A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kapı Montaj Ustası arayışımız bulunmaktadır.

12. İmalat Ustası

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız NORM MAKİNE SAN. İNŞ. TİC. LTD. ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İmalat Ustası arayışımız bulunmaktadır.

13. Döner Ustası

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız GLOBAL AGRO PRODUCTS GIDA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Döner Ustası arayışımız bulunmaktadır.

14. Montaj Ustası

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çiltuğ Isı San. Tic . A.Ş. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Montaj Ustası arayışımız bulunmaktadır.

15. Köfte Ustası

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız GLOBAL AGRO PRODUCTS GIDA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Köfte Ustası arayışımız bulunmaktadır.

16. Üniversal Torna Ustası

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Robust Makine Kalıp A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üniversal Torna Ustası arayışımız bulunmaktadır.

17. Bakım Onarım Ustası

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız ONURSAN GEMİ İNŞA ONARIM VE TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Onarım Ustası arayışımız bulunmaktadır.

18. Yurtdışı Satış Temsilcisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız KABAN MAKİNA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtdışı Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

19. Saç Kalıp Ustası

Pressan Madeni Eşya San. Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saç Kalıp Ustası arayışımız bulunmaktadır.

20. Yurtdışı Satış ve Pazarlama Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Al Nalburiye Hırdavat Tic. San. Ltd. Şti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtdışı Satış ve Pazarlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

21. Mekanik Ustası

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akyapı İnşaat Taahhüt San. Ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Ustası arayışımız bulunmaktadır.

22. Pasta Ustası

Tarım / Ziraat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özdilek Holding için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pasta Ustası arayışımız bulunmaktadır.

23. Mekanik Ustası ( Ege )

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Barsan Global Lojistik A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Ustası ( Ege ) arayışımız bulunmaktadır.

24. Kurye - Ankara

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurye - Ankara arayışımız bulunmaktadır.

25. Sürücü Kurye- Ankara

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sürücü Kurye- Ankara arayışımız bulunmaktadır.