1. Satış Danışmanı (İstanbul Vadi Avm Part Time)

Rossmann için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı (İstanbul Vadi Avm Part Time) arayışımız bulunmaktadır.

2. Satış Danışmanı ( Vadi İstanbul Avm )

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Suwen Tekstil Sanayi Pazarlama için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı ( Vadi İstanbul Avm ) arayışımız bulunmaktadır.

3. Mağaza Müdürü-Vadi İstanbul

Züccaciye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü-Vadi İstanbul arayışımız bulunmaktadır.

4. Pinkberry Ekip Üyesi / Vadi İstanbul Avm

Shaya Mağazacılık için İstanbul Avrupa bölgesinde Pinkberry Ekip Üyesi / Vadi İstanbul Avm arayışımız bulunmaktadır.

5. Pinkberry Ekip Üyesi / Vadi İstanbul Avm

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pinkberry Ekip Üyesi / Vadi İstanbul Avm arayışımız bulunmaktadır.

6. Vadi İstanbul Satış Danışmanı

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Guess Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Vadi İstanbul Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Satış Danışmanı Vadi İstanbul Mağaza

Elektrikli ve Elektronik Aletler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Miele Elektrikli Aletler Dış Tic. Paz. Ltd. Şti. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı Vadi İstanbul Mağaza arayışımız …

8. Victoria's Secret Depo Elemanı / Vadi İstanbul Avm

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Victoria's Secret Depo Elemanı / Vadi İstanbul Avm arayışımız bulunmaktadır.

9. Victoria S Secret Depo Elemanı Vadi İstanbul Avm

Shaya Mağazacılık için İstanbul Avrupa bölgesinde Victoria S Secret Depo Elemanı Vadi İstanbul Avm arayışımız bulunmaktadır.

10. Satış Danışmanı (Vadi İstanbul)

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Artı Bilgisayar Satış ve Eğitim Hizmetleri İnşaat Makine Sanayi A.Ş.-TROY için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı (Vadi İstanbul) arayışımız bulunmaktadır.

11. Garson - Vadi İstanbul Pastane

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Divan için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Garson - Vadi İstanbul Pastane arayışımız bulunmaktadır.

12. Müşteri Danışmanı- Ramsey | Vadi İstanbul

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ramsey-Kip için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Danışmanı- Ramsey | Vadi İstanbul arayışımız bulunmaktadır.

13. Satış Danışmanı - Vadi İstanbul Avm

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Vadi İstanbul Avm arayışımız bulunmaktadır.

14. Full Time Satış Danışmanı - Vadi İstanbul Adl

Adil Işık Group için İstanbul Avrupa bölgesinde Full Time Satış Danışmanı - Vadi İstanbul Adl arayışımız bulunmaktadır.

15. Barista / Vadi İstanbul Spx

Spx-Sport Point Extreme için İstanbul Avrupa bölgesinde Barista / Vadi İstanbul Spx arayışımız bulunmaktadır.

16. Satış Danışmanı - Vadi İstanbul

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mavi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Vadi İstanbul arayışımız bulunmaktadır.

17. Kasa Asistanı - Vakko Vadi İstanbul

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vakko için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasa Asistanı - Vakko Vadi İstanbul arayışımız bulunmaktadır.

18. Lastik Teknisyeni (Vadi)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Borusan Otomotiv için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lastik Teknisyeni (Vadi) arayışımız bulunmaktadır.

19. Kasiyer - Vadi İstanbul Twist

Twist için İstanbul Avrupa bölgesinde Kasiyer - Vadi İstanbul Twist arayışımız bulunmaktadır.

20. Terzi - Ramsey Vadi

Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ramsey-Kip için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Terzi - Ramsey Vadi arayışımız bulunmaktadır.

21. Teknik Ressam

Vadi Proje Müşavirlik Mühendislik İnşaat San. Tic için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ressam arayışımız bulunmaktadır.

22. E-Ticaret Sorumlusu

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız vadi grup tekstil tic.ltd. şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

23. Modelist

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız vadi grup tekstil tic.ltd. şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist arayışımız bulunmaktadır.

24. Depo Sorumlusu

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız vadi grup tekstil tic.ltd. şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

25. Satış Pazarlama Elemanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız vadi grup tekstil tic.ltd. şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama Elemanı arayışımız bulunmaktadır.