1. Depo Elemanı

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sertrans Uluslararası Nakliyat ve Tic. A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

2. I&C (Otomasyon) Bakım Teknisyeni

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Cenal Elektrik Üretim A.Ş için Çanakkale bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak I&C (Otomasyon) Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

3. Kliniğimize Deneyimli Hemşire - Regen

Servisler sektöründe faaliyet gösteren firmamız REGEN ULUSLARARASI SAĞLIK HİZMETLERİ VE TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kliniğimize Deneyimli Hemşire - Regen arayışımız bulunmaktadır.

4. Hasta İlişkileri - Banko Personeli - Regen

Servisler sektöründe faaliyet gösteren firmamız REGEN ULUSLARARASI SAĞLIK HİZMETLERİ VE TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta İlişkileri - Banko Personeli - Regen arayışımız …

5. Regen Kliniğimize Deneyimli Hemşire - Getat

Servisler sektöründe faaliyet gösteren firmamız REGEN ULUSLARARASI SAĞLIK HİZMETLERİ VE TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Regen Kliniğimize Deneyimli Hemşire - Getat arayışımız bulunmaktadır.

6. Müşteri Temsilcisi

Fuarcılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız NOBEL EXPO ULUSLARARASI FUARCILIK için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Kurumsal İletişim Yöneticisi / Yönetmeni

Fuarcılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız NOBEL EXPO ULUSLARARASI FUARCILIK için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal İletişim Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

8. Pazarlama Yöneticisi

Fuarcılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız NOBEL EXPO ULUSLARARASI FUARCILIK için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pazarlama Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Ofis Elemanı

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız HS START TRANS ULUSLARARI TAŞIMACALIK için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Aktif Satış Yöneticisi / Yönetmeni

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TMENA ULUSLARARASI DENETİM GÖZETİM SER.HİZ.LTD.ŞTİ. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aktif Satış Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

11. Tesis Yönetimi Uzmanı

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ekol Lojistik için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tesis Yönetimi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. İşe Alım Uzmanı/Kıdemli Uzmanı

Karayolu Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sertrans Uluslararası Nakliyat ve Tic. A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Uzmanı/Kıdemli Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Mekanik Ustası ( Ege )

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Barsan Global Lojistik A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Ustası ( Ege ) arayışımız bulunmaktadır.

14. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi(Marka ve Patent)

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız USS ULUSLARARASI BELGELENDİRME HİZMETLERİ A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi(Marka ve Patent) arayışımız bulunmaktadır.

15. Lojistik Operasyon Elemanı

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız DST SPEED LOJISTIK HIZMETLERI için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Operasyon Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Satış Uzmanı

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız DST SPEED LOJISTIK HIZMETLERI için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Lojistik Operasyon Sorumlusu - Gece Vardiyası

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız DST SPEED LOJISTIK HIZMETLERI için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Operasyon Sorumlusu - Gece Vardiyası arayışımız bulunmaktadır.

18. Kurye

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız DMN NAKLİYAT İNŞ.VE TUR.TİC.LTD.ŞTİ. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurye arayışımız bulunmaktadır.

19. Satış Analiz ve Raporlama Uzmanı

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Genel Transport Nakliyat Tic. ve Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Analiz ve Raporlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Ön Büro Yetkilisi

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız DMN NAKLİYAT İNŞ.VE TUR.TİC.LTD.ŞTİ. için Afyon +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Büro Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Doktor Asistanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız PLATİN ULUSLARARASI DANIŞMANLIK SAĞLIK TURİZMİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Doktor Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Muhasebe Elemanı

PAL Deniz Nakliyat ve Dış Ticaret A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Customer Service Specialist

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ekol Lojistik için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Customer Service Specialist arayışımız bulunmaktadır.

24. Güvenlik Görevlisi

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Evolog Nakliyat ve Lojistik Hizm.Tic.Ltd.Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güvenlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Beyaz Eşya Satış Danışmanı

Beyaz Eşyalar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aksümer Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Nakliyat için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Beyaz Eşya Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.