1. Satış Danışmanı I Bebek Cadde

BLUEMINT MAĞAZACILIK A.Ş. için İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı I Bebek Cadde arayışımız bulunmaktadır.

2. Mağaza Müdürü I Bebek

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bluemint Mağazacılık A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü I Bebek arayışımız bulunmaktadır.

3. I&C (Otomasyon) Bakım Teknisyeni

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Cenal Elektrik Üretim A.Ş için Çanakkale bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak I&C (Otomasyon) Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

4. Instrumentation and Control Engineer (I&C)

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENKA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Instrumentation and Control Engineer (I&C) arayışımız bulunmaktadır.

5. Technologist I, Quality (Quality Assurance)

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız IFF AROMA ESANS SAN. VE TİC. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Technologist I, Quality (Quality Assurance) arayışımız bulunmaktadır.

6. E&I Maintenance Engineer

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız COMITA RAZVOJ, PROJEKTIRANJE, PROIZVODNJA IN INZENIRING D.O.O. MERKEZİ SLOVENYA İST.MERKEZ ŞUBESİ için İstanbul(Avr.), Kırklareli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E&I Maintenance Engineer arayışımız bulunmaktadır.

7. E&I Technıcıan

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız COMITA RAZVOJ, PROJEKTIRANJE, PROIZVODNJA IN INZENIRING D.O.O. MERKEZİ SLOVENYA İST.MERKEZ ŞUBESİ için İstanbul(Avr.), Kırklareli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak E&I Technıcıan arayışımız bulunmaktadır.

8. Elektrik ve I&C İşleri Grup Şefi

Endüstriyel Tesis sektöründe faaliyet gösteren firmamız SİNTEK İNŞAAT ENDÜSTRİYEL TESİSLER ANONİM ŞİRKETİ için Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik ve I&C İşleri Grup Şefi arayışımız bulunmaktadır.

9. Kalite Mühendisi

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız TURK OLUKLU MUKAVVA VE AMBALAJ A. Ş. için Bilecik bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Boya Süreç / Proses Operatörü

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız NVSC TURK KİMYA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Boya Süreç / Proses Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

11. Kalite Kontrol Teknisyeni

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız NVSC TURK KİMYA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

12. Muhasebe Personeli

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız NVSC TURK KİMYA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Personeli arayışımız bulunmaktadır.

13. GMP Uyum Şefi

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turk İlaç ve Serum Sanayi A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak GMP Uyum Şefi arayışımız bulunmaktadır.

14. Kalite Güvence Validasyon Şefi

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turk İlaç ve Serum Sanayi A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Validasyon Şefi arayışımız bulunmaktadır.

15. Kalite Güvence Uzmanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turk İlaç ve Serum Sanayi A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Satış ve Pazarlama Uzmanı

Kağıt- Oluklu Mukavva sektöründe faaliyet gösteren firmamız TURK OLUKLU MUKAVVA VE AMBALAJ A. Ş. için İstanbul(Asya) +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış ve Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Yurt Dışı Eğitim Satış Müdürü

Eğitim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yero Yurtdışı Eğitim Rehberlik ve Organizasyon -I için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurt Dışı Eğitim Satış Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

18. Video Editörü

Eğitim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yero Yurtdışı Eğitim Rehberlik ve Organizasyon -I için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Video Editörü arayışımız bulunmaktadır.

19. Ön Muhasebe Sorumlusu

Eğitim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yero Yurtdışı Eğitim Rehberlik ve Organizasyon -I için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

20. Work&Travel Satış Danışmanı

Eğitim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yero Yurtdışı Eğitim Rehberlik ve Organizasyon -I için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Work&Travel Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. İnşaat Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız T&I ENGINEERING MÜHENDİSLİK MİMARLIK DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Satış ve Pazarlama Uzmanı

INCE GROUP için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış ve Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Mekanik Bakım Teknisyeni

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turk İlaç ve Serum Sanayi A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

24. Elektrik Teknisyeni

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turk İlaç ve Serum Sanayi A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

25. Kalibrasyon Teknisyeni

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turk İlaç ve Serum Sanayi A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalibrasyon Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.