1. Takım Lideri / Tuzla Port

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Takım Lideri / Tuzla Port arayışımız bulunmaktadır.

2. Takım Lideri /Kaynarca

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Takım Lideri /Kaynarca arayışımız bulunmaktadır.

3. Takım Lideri / Lens İstanbul

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Takım Lideri / Lens İstanbul arayışımız bulunmaktadır.

4. Takım Lideri / Atlaspark

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Takım Lideri / Atlaspark arayışımız bulunmaktadır.

5. Takım Lideri /Pendorya

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Takım Lideri /Pendorya arayışımız bulunmaktadır.

6. Takım Lideri / İstmarina

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Takım Lideri / İstmarina arayışımız bulunmaktadır.

7. Üretim Takım Lideri

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

8. İdari İşler Takım Lideri

Güvenlik sektöründe faaliyet gösteren firmamız PRONET GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İdari İşler Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

9. Deutschsprachiger Team Lead / Takım Lideri

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız REGİOCOM İLETİŞİM MERKEZİ için Antalya bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Deutschsprachiger Team Lead / Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

10. Mekanik Departman Takım Lideri - Filo Yönetimi

Oto Kiralama sektöründe faaliyet gösteren firmamız Zeplin Turizm Taşımacılık Yatırım Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Departman Takım Lideri - Filo Yönetimi arayışımız bulunmaktadır.

11. Takım Lideri / Altayçeşme

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Takım Lideri / Altayçeşme arayışımız bulunmaktadır.

12. Muhasebe Takım Lideri

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Penti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

13. Satış Takım Lideri - Antalya Manavgat

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mediamarkt Türkiye için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Takım Lideri - Antalya Manavgat arayışımız bulunmaktadır.

14. Takım Lideri - Amasya (Banka Projesi)

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız AssisTT için Amasya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Takım Lideri - Amasya (Banka Projesi) arayışımız bulunmaktadır.

15. Depo Takım Üyesi

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Takım Üyesi arayışımız bulunmaktadır.

16. Otelcilik Hizmetleri Ekip Lideri

Koç Üniversite Hastanesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otelcilik Hizmetleri Ekip Lideri arayışımız bulunmaktadır.

17. Engelli Personel - Mall Of İstanbul

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vatan Bilgisayar San. Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Engelli Personel - Mall Of İstanbul arayışımız bulunmaktadır.

18. Üretim Grup Lideri

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Grup Lideri arayışımız bulunmaktadır.

19. Türkiye Pazarlama Uzmanı Takım Arkadaşı Aranıyor

Ev Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız SERHAT MOBİLYA AŞ -VİPA AŞ için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Türkiye Pazarlama Uzmanı Takım Arkadaşı Aranıyor arayışımız bulunmaktadır.

20. Satış Danışmanı - W Collection Mall Of İstanbul

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız W Collection için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - W Collection Mall Of İstanbul arayışımız bulunmaktadır.

21. Takım Lideri/Gebze Depo

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Takım Lideri/Gebze Depo arayışımız bulunmaktadır.

22. Satış Grup Lideri - IKEA Antalya Mağazası

Mobilya Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız IKEA Türkiye MAPA Mobilya A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Grup Lideri - IKEA Antalya Mağazası arayışımız bulunmaktadır.

23. Ön Muhasebe Elemanı

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız MODA LIFE - Liderler Pazarlama İthalat İhracat İma için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Holding Bilgi Teknolojileri Müdürü

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Lider Firma için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Holding Bilgi Teknolojileri Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

25. CAD / Cam Operatörü

Takım Tezgahları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABM Makine A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CAD / Cam Operatörü arayışımız bulunmaktadır.