1. Site Yöneticisi

Kameroglu Metrohome Suit Konut Site Yönetimi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Site Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

2. I&C (Otomasyon) Bakım Teknisyeni

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Cenal Elektrik Üretim A.Ş için Çanakkale bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak I&C (Otomasyon) Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

3. Site Engineer

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız NOVA RÜZGAR ENERJİ SANTRALLERİ için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Site Engineer arayışımız bulunmaktadır.

4. Site Müdürü

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Site Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

5. İşletme Müdür Yardımcısı (Didim Şubesi)

Mado Dondurma için Aydın bölgesinde İşletme Müdür Yardımcısı (Didim Şubesi) arayışımız bulunmaktadır.

6. Site Müdürü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız BABACAN HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Site Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

7. Teknik Ofis Elektrik Mühendisi (E&I)

Gaz Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rencons Heavy Industries için Rusya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Elektrik Mühendisi (E&I) arayışımız bulunmaktadır.

8. I&C Engineer (Fresh Engineer)

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız SHANGHAI SHANGDIAN ELEKTRİK ENERJİSİ İŞLETMESİ CO.LTD. MERKEZİ ÇİN ADANA MERKEZ ŞUBESİ için Adana bölgesinde Full-Time olarak çalışacak I&C Engineer (Fresh Engineer) arayışımız bulunmaktadır.

9. Barista (Didim)

Starbucks için Aydın bölgesinde Barista (Didim) arayışımız bulunmaktadır.

10. Apartman / Site Müdürü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ZERAY için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Apartman / Site Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

11. Site Yöneticisi

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız NİVAK GROUP A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Site Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Konya Kule Site Network-Mağaza Satış Danışmanı

AY MARKA MAĞAZACILIK A.Ş için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Konya Kule Site Network-Mağaza Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Site Yöneticisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız STATÜ PLUS için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Site Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Gaziantep Site Safety Specialist

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız SONOCO Ambalaj San. ve Tic.Ltd.Şti için Gaziantep bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Gaziantep Site Safety Specialist arayışımız bulunmaktadır.

15. Sörveyör (P&I)

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vitsan Mümessillik ve Müşavirlik A.Ş. için Hatay bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sörveyör (P&I) arayışımız bulunmaktadır.

16. Site Yönetimi Muhasebe Sorumlusu

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mola İstanbul için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Site Yönetimi Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

17. Teknik Personel

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dumankaya Ritim İstanbul Konut Blokları Site Yöne için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Personel arayışımız bulunmaktadır.

18. Mobilya Ustası

B&I Yachts için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mobilya Ustası arayışımız bulunmaktadır.

19. Yurt Dışı Üniversite Eğitim Danışmanı

Eğitim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yero Yurtdışı Eğitim Rehberlik ve Organizasyon -I için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurt Dışı Üniversite Eğitim Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Bilgi İşlem Elemanı

Proje Yönetimi sektöründe faaliyet gösteren firmamız topkapı merkez evleri site yönetimi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Mekanik Bakım Elemanı

Proje Yönetimi sektöründe faaliyet gösteren firmamız topkapı merkez evleri site yönetimi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Elektrik Bakım Elemanı

Proje Yönetimi sektöründe faaliyet gösteren firmamız topkapı merkez evleri site yönetimi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Sosyal Tesis Görevlisi

Proje Yönetimi sektöründe faaliyet gösteren firmamız topkapı merkez evleri site yönetimi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Tesis Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Muhasebe Müdürü

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Site Lojistik A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

25. Resepsiyonist ve Misafir İlişkileri

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aldiana Club Side Beach için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Resepsiyonist ve Misafir İlişkileri arayışımız bulunmaktadır.