1. Kalite Teknisyeni

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız HSP MAKİNE A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

2. Mekanik Baş Teknisyeni

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tan Oto Motorlu Araçlar Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Baş Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

3. Forklift Servis Teknisyeni (Rusça Bilen)

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız HASEL İSTİF MAKİNALARI SAN.VE TİC.A.Ş. için İstanbul(Asya) +5 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Forklift Servis Teknisyeni (Rusça Bilen) arayışımız bulunmaktadır.

4. Mekanik Bakım Teknisyeni

Kimya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BASF Türk Kimya San. ve Tic. Ltd. Şti.-2 için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

5. Elektrik Bakım Teknisyeni

Liman İşletmeleri ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MED LOJİSTİK A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

6. Mekanik Teknisyeni

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eroğlu Gayrimenkul için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

7. Otomasyon Teknisyeni

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız INTECRO ROBOTİK SAN. TİC. A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otomasyon Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

8. Mekanik Bakım Teknisyeni

Liman İşletmeleri ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MED LOJİSTİK A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

9. Elektrik Bakım Teknisyeni

Ev Eşyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bundy Refrigeration San. Tic. A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

10. Elektrik Teknisyeni

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız INTECRO ROBOTİK SAN. TİC. A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

11. Elektrik Bakım Teknisyeni

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız NUKLEUS SAĞLIK ÜRÜN.TANI HİZM.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

12. Montaj Teknisyeni

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız INTECRO ROBOTİK SAN. TİC. A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Montaj Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

13. Atm Saha Yönetimi Teknisyeni

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bileşim Finansal Teknolojiler ve Ödeme Sistemleri A.Ş. için İstanbul(Avr.) +6 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Atm Saha Yönetimi Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

14. Mekanik Bakım Teknisyeni

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mefar İlaç Sanayii A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

15. Elektrik Bakım Teknisyeni

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nuryıldız Tekstil San ve Tic. A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

16. Mekanik Bakım Teknisyeni

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nova Med GMBH için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

17. Elektrik Bakım Teknisyeni

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fps Turkey Ambalaj için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

18. Bilgi İşlem Teknisyeni

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Cihan Deri Sanayi A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

19. Mekanik Bakım Teknisyeni

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Polifarma İlaç San. ve Tic. A.Ş. için Kırklareli +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

20. Gsm Teknisyeni

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Smart Servis A.ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gsm Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

21. Bakım Teknisyeni

Yenilenebilir Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız HSA Enerji A.Ş için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

22. Elektrik Bakım Teknisyeni

Döküm Kaynak Kaplama sektöründe faaliyet gösteren firmamız Marmara Siegener Galvaniz San.ve Tic.A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

23. Fiber Saha Teknisyeni/ İstanbul

Concentrix için İstanbul Avrupa bölgesinde Fiber Saha Teknisyeni/ İstanbul arayışımız bulunmaktadır.

24. İzmir Bölge Elektrik Servis Teknisyeni

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız HALICI ENDÜSTRİ TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İzmir Bölge Elektrik Servis Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

25. Mekanik Bakım Teknisyeni

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZGÖRKEY OTOMOTİV TURİZM GIDA SAN TİC A.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.