1. Barista - Samsun Atakum

Kahve Dünyası için Samsun bölgesinde Barista - Samsun Atakum arayışımız bulunmaktadır.

2. Müşteri Hizmetleri Temsilcisi- Dinamik Samsun Şube

Faktoring sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tam Finans Faktoring A.Ş. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Hizmetleri Temsilcisi- Dinamik Samsun Şube arayışımız bulunmaktadır.

3. Samsun - Engelli Satış Danışmanı

Ayakkabıcılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Flo Mağazacılık ve Pazarlama A.Ş. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Samsun - Engelli Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Satış Mühendisi

Çimento sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adoçim Çimento Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Kalite Sorumlusu

Çimento sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adoçim Çimento Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

6. Hazır Beton Tesis Sorumlusu

Çimento sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adoçim Çimento Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hazır Beton Tesis Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

7. Sevkiyat Yetkilisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şenpiliç Gıda Sanayi A.Ş için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Muhasebe Uzmanı

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAMS SAĞLIKLI ALIŞVERİŞ MERKEZİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. İhracat Müdürü

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAMS SAĞLIKLI ALIŞVERİŞ MERKEZİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

10. Mekanik Tesisat Şantiye Şefi

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız LAZER ISI MÜHENDİSLİK için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Tesisat Şantiye Şefi arayışımız bulunmaktadır.

11. Pres Operatörü

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız COMMITAL ISI EKİPMANLARI SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

12. Müşteri Yöneticisi / Yönetmeni

Takışoğulları Bilgi ve İletişim Hiz. Ltd. Şti. için Samsun +6 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

13. E-Ticaret Uzmanı

Tıbbi Cihaz ve Malzemeler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aysam Ortopedi ve Tıbbi Aletler San. Tic. Ltd. Şti için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Samline-Turkcell Superonline Saha Satış Temsilcisi

Superonline İletişim Hizmetleri için Samsun bölgesinde Samline-Turkcell Superonline Saha Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Helpdesk Uzmanı

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sampa Otomotiv San. Tic. A.Ş. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Helpdesk Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Laborant

Gübre Üretimi sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Gübre Sanayi A.Ş için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Laborant arayışımız bulunmaktadır.

17. Depo Sevkiyat Elemanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAŞAK GIDA DAĞITIM PAZARLAMA SAN.TİCLTD.Ş. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sevkiyat Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Motosiklet Satış Elemanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Can Unlu Mamülleri A.Ş. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Motosiklet Satış Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Dış Ticaret Lojistik Sorumlusu

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARES ISI TRANSFER SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Lojistik Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

20. Montaj Elemanı

Hidrolik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Düelsan Ltd.Şti. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Montaj Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. İhracat Pazarlama Uzmanı

Boru Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BALÇIK ISI ELEMANLARI SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Kalite Kontrol Yöneticisi / Yönetmeni

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAMS SAĞLIKLI ALIŞVERİŞ MERKEZİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

23. Satın Alma Uzmanı

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAMS SAĞLIKLI ALIŞVERİŞ MERKEZİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Araştırma Geliştirme / Arge Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız BORSAN KABLO ELEKTRİK AYDINLATMA İNŞ.SAN.VE TİC.A.Ş. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araştırma Geliştirme / Arge Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Muhasebe Görevlisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız CESA PROJE TAAHHÜT İNŞAAT MÜHENDİSLİK SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.