1. Güzellik Danışmanı Sahil Antalya

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Watsons için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güzellik Danışmanı Sahil Antalya arayışımız bulunmaktadır.

2. Antalya Bölge Satış Yöneticisi

Tüketici Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bunzl Bursa Pazarı için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Antalya Bölge Satış Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Satış Danışmanı - Antalya Terracity AVM

English Home için Antalya bölgesinde Satış Danışmanı - Antalya Terracity AVM arayışımız bulunmaktadır.

4. Satış Danışmanı -Bağcılar Merkez

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız LC Waikiki için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı -Bağcılar Merkez arayışımız bulunmaktadır.

5. Transfer Merkezi Görevlisi ( Depo )

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Reed Özel İstihdam Bürosu için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Transfer Merkezi Görevlisi ( Depo ) arayışımız bulunmaktadır.

6. Çağrı Merkezi Sorumlusu

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bahçeci Sağlık Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

7. Eczacı (Genel Merkez)

Sağlık Kuruluşları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medicana Sağlık Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eczacı (Genel Merkez) arayışımız bulunmaktadır.

8. Çağrı Merkezi Yetkilisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız MNT Tanı ve Tedavi Hizmetleri A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız CCNET İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Satınalma ve Malzeme Planlama Sorumlusu

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız SELCEM YAPI VE İNŞAAT için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satınalma ve Malzeme Planlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

11. İngilizce Öğretmeni

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız İNGİLİZ KÜLTÜR için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İngilizce Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

12. Araç Teslimat Sorumlusu

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERSOY KAYĞISIZ TURİZM TİC.LTD.ŞTİ. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araç Teslimat Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

13. Rezervasyon Sorumlusu

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERSOY KAYĞISIZ TURİZM TİC.LTD.ŞTİ. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Rezervasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

14. Gece Güvenlik Müdür Yrd. | City's İstanbul Avm

Alışveriş Merkezi sektöründe faaliyet gösteren firmamız CİTY’S İSTANBUL için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gece Güvenlik Müdür Yrd. | City's İstanbul Avm arayışımız bulunmaktadır.

15. Üretim Müdürü

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız PRINCE GROUP için Antalya +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

16. Muhasebe Uzmanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız AFG SU ARITMA TEK.END.ÜR.PROJE MÜH.İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Credit Supervisor

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız The Land Of Legends için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Credit Supervisor arayışımız bulunmaktadır.

18. İncome Supervisor

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız The Land Of Legends için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İncome Supervisor arayışımız bulunmaktadır.

19. Full Time Satış Danışmanı - Alanya Mahmutlar Adl

Adil Işık Group için Antalya bölgesinde Full Time Satış Danışmanı - Alanya Mahmutlar Adl arayışımız bulunmaktadır.

20. Gastroenteroloji Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Can Grup - Özel Lifemed Tıp Merkezi - Can Medikal Hizmetler A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Gastroenteroloji Uzmanı arayışımız …

21. İnsan Kaynakları Uzmanı

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fuzul Grup - Fuzul Yapı İnşaat Pazarlama A.Ş. için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Mağaza Müdürü - Alanya Cadde

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Chakra Mağazacılık A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - Alanya Cadde arayışımız bulunmaktadır.

23. Accounting Specialist

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız CORAL HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ için Antalya bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Accounting Specialist arayışımız bulunmaktadır.

24. Kıdemli Muhasebe Uzmanı (Tur Operatörlüğü)

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız CORAL HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Muhasebe Uzmanı (Tur Operatörlüğü) arayışımız bulunmaktadır.

25. Psikiyatri Uzmanı

Sağlık Kuruluşları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Can Grup - Özel Lifemed Tıp Merkezi - Can Medikal Hizmetler A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Psikiyatri Uzmanı …