1. Full Time Satış Danışmanı - Alanya Mahmutlar Adl

Adil Işık Group için Antalya bölgesinde Full Time Satış Danışmanı - Alanya Mahmutlar Adl arayışımız bulunmaktadır.

2. Mağaza Müdürü - Alanya Cadde

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Chakra Mağazacılık A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - Alanya Cadde arayışımız bulunmaktadır.

3. O+O Mağaza Müdürü Alanya

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Watsons için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak O+O Mağaza Müdürü Alanya arayışımız bulunmaktadır.

4. Satış Danışmanı - Alanya Cadde

D'S Damat için Antalya bölgesinde Satış Danışmanı - Alanya Cadde arayışımız bulunmaktadır.

5. Kasa Sorumlusu - Alanya Cadde

D'S Damat için Antalya bölgesinde Kasa Sorumlusu - Alanya Cadde arayışımız bulunmaktadır.

6. Satış Danışmanı - Alanya Cadde

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız D’s Damat için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Alanya Cadde arayışımız bulunmaktadır.

7. Kasa Sorumlusu - Alanya Cadde

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız D’s Damat için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasa Sorumlusu - Alanya Cadde arayışımız bulunmaktadır.

8. Satış Danışmanı - Alanya Keykubat Cadde

English Home için Antalya bölgesinde Satış Danışmanı - Alanya Keykubat Cadde arayışımız bulunmaktadır.

9. Alanya Alanyum Beymen Club Satış Danışmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Beymen Mağazacılık A.Ş için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Alanya Alanyum Beymen Club Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Part Time Satış Danışmanı Sneaks Up (Alanya Akdenizpark)

Sneaks Up için Antalya bölgesinde Part Time Satış Danışmanı Sneaks Up (Alanya Akdenizpark) arayışımız bulunmaktadır.

11. Kalite ve Ürün Güvenliği Uzmanı - Antalya-Alanya

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şok Marketler için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite ve Ürün Güvenliği Uzmanı - Antalya-Alanya arayışımız bulunmaktadır.

12. Alanya Bölge Migros Satış Danışmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Alanya Bölge Migros Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Tıbbi Satış Temsilcisi-Alanya (Deneyimsiz)

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SANTA FARMA İLAÇ SAN.A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tıbbi Satış Temsilcisi-Alanya (Deneyimsiz) arayışımız bulunmaktadır.

14. Teslimat Uzmanı - Alanya

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mediamarkt Türkiye için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teslimat Uzmanı - Alanya arayışımız bulunmaktadır.

15. Saha Operasyonları Uzmanı - Alanya

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sahibinden Bilgi Teknolojileri Paz. ve Tic. A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Operasyonları Uzmanı - Alanya arayışımız bulunmaktadır.

16. Kundenberater in Alanya Gesucht !

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız REGİOCOM İLETİŞİM MERKEZİ için Antalya bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Kundenberater in Alanya Gesucht ! arayışımız bulunmaktadır.

17. Antalya Alanya Satış Danışmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Saat ve Saat San ve Tic. A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Antalya Alanya Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Alanya Cadde Görsel Sunum Uzmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Koton için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Alanya Cadde Görsel Sunum Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Satış Danışmanı - Antalya Alanya Mahmutlar Cadde

Madame Coco için Antalya bölgesinde Satış Danışmanı - Antalya Alanya Mahmutlar Cadde arayışımız bulunmaktadır.

20. Sales Manager / Satış Müdürü (Call Center)- Alanya

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız REGİOCOM İLETİŞİM MERKEZİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sales Manager / Satış Müdürü (Call Center)- Alanya arayışımız bulunmaktadır.

21. Qualitätsmanager - Call Center (Alanya)

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız REGİOCOM İLETİŞİM MERKEZİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Qualitätsmanager - Call Center (Alanya) arayışımız bulunmaktadır.

22. Satış Danışmanı Alanya Gazipaşa

Watsons için Antalya bölgesinde Satış Danışmanı Alanya Gazipaşa arayışımız bulunmaktadır.

23. O+O Mağaza Müdürü Alanya Gazipaşa

Watsons için Antalya bölgesinde O+O Mağaza Müdürü Alanya Gazipaşa arayışımız bulunmaktadır.

24. Satış Danışmanı Alanya Atatürk Caddesi

MAD PARFUMEUR için Antalya bölgesinde Satış Danışmanı Alanya Atatürk Caddesi arayışımız bulunmaktadır.

25. Vodafone Satış Profesyonelleri

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vodafone Antalya Alanya Direkçi Mağazası için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vodafone Satış Profesyonelleri arayışımız bulunmaktadır.