1. Satış Danışmanı - Erzincan Park

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için Erzincan bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Erzincan Park arayışımız bulunmaktadır.

2. Satış Temsilcisi / Macfit Akyaka Park

MACFit için İstanbul Anadolu bölgesinde Satış Temsilcisi / Macfit Akyaka Park arayışımız bulunmaktadır.

3. Satış Temsilcisi / Macfit Akyaka Park

Spor sektöründe faaliyet gösteren firmamız MARS SPORTİF TESİSLER İŞLETMECİLİĞİ A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi / Macfit Akyaka Park arayışımız bulunmaktadır.

4. Depo Görevlisi- İzmir İstinye Park

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mediamarkt Türkiye için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Görevlisi- İzmir İstinye Park arayışımız bulunmaktadır.

5. Boyner Marmara Park Kasiyer

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Boyner Grup için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Boyner Marmara Park Kasiyer arayışımız bulunmaktadır.

6. Saha-Satış Uzman Yardımcısı

Oto Kiralama sektöründe faaliyet gösteren firmamız Zeplin Turizm Taşımacılık Yatırım Ltd. Şti. için İstanbul (Tümü) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha-Satış Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

7. Akü Satış Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özçete Oto. İnş.San Ve Tic Aş için İstanbul(Avr.) +4 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Akü Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

8. Mekanik Baş Teknisyeni

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tan Oto Motorlu Araçlar Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Baş Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

9. Muhasebe Elemanı

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİLGİN METAL OTO GIDA İNŞ TAAH SAN TİC LTD ŞTİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Satış ve İş Geliştirme Müdürü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız İBRAŞ KAUÇUK OTO YAN. SAN. VE TİC. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış ve İş Geliştirme Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

11. Satış Temsilcisi - Türkiye Geneli

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GENEL OTO TİCARET VE SANAYİ A.Ş için İstanbul (Tümü) +47 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi - Türkiye Geneli arayışımız bulunmaktadır.

12. Filo Yönetim Uzmanı (Mekanik)

Oto Kiralama sektöründe faaliyet gösteren firmamız Zeplin Turizm Taşımacılık Yatırım Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Filo Yönetim Uzmanı (Mekanik) arayışımız bulunmaktadır.

13. Yurtiçi Satış Sorumlusu

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız NEVPA ALÜMİNYUM PLASTİK OTO.KA.EK.SAN için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtiçi Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

14. Lojistik Operasyon Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Plascam Plastik Oto Cam Sanayi ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

15. Satınalma İthalat ve Operasyon Sorumlu

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız NEVPA ALÜMİNYUM PLASTİK OTO.KA.EK.SAN için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satınalma İthalat ve Operasyon Sorumlu arayışımız bulunmaktadır.

16. Satınalma ve İdari İşler Elemanı

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız NEVPA ALÜMİNYUM PLASTİK OTO.KA.EK.SAN için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satınalma ve İdari İşler Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Kalite Kontrol Sorumlusu

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız NEVPA ALÜMİNYUM PLASTİK OTO.KA.EK.SAN için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

18. Yurtdışı Satış Sorumlusu

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız NEVPA ALÜMİNYUM PLASTİK OTO.KA.EK.SAN için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtdışı Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

19. Mekanik Atölye Şefi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tan Oto Motorlu Araçlar Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Atölye Şefi arayışımız bulunmaktadır.

20. Yedek Parça Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tan Oto Motorlu Araçlar Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yedek Parça Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

21. Depo Elemanı

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız NEVPA ALÜMİNYUM PLASTİK OTO.KA.EK.SAN için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Garanti Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tan Oto Motorlu Araçlar Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Garanti Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Servis Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tan Oto Motorlu Araçlar Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Aksesuar Satış Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tan Oto Motorlu Araçlar Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aksesuar Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

25. Muhasebe Yöneticisi / Yönetmeni

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız SADIKOĞULLARI EV GEREÇLERİ TELEKOMÜNİKASYON ELEK. ELEKTRONİK TEKSTİL İNŞ. OTOM. GIDA REKLAM LTD. ŞTİ. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız …