1. Oto Mekanik Teknisyeni

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEHMET OLGUN OTOMOTİV LTD.ŞTİ. için Kırıkkale +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Oto Mekanik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

2. Part Time Satış Danışmanı ( Çorum Ahl Park AVM )

Barrels And Oil için Çorum bölgesinde Part Time Satış Danışmanı ( Çorum Ahl Park AVM ) arayışımız bulunmaktadır.

3. Oto Hasar Uzmanı

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ORİENT SİGORTA A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Oto Hasar Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Mağaza Satış Danışmanı Reeder Çamsan Park Avm

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız REEDER TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Satış Danışmanı Reeder Çamsan Park Avm arayışımız bulunmaktadır.

5. Servis Şoförü

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız MUTLU OTELCİLİK TUR.İNŞ.OTO.İTH.İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

6. Güvenlik Görevlisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız MUTLU OTELCİLİK TUR.İNŞ.OTO.İTH.İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için Aydın bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Güvenlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Elektrik Bakım Elemanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız MUTLU OTELCİLİK TUR.İNŞ.OTO.İTH.İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için Aydın bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Lojistik Yöneticisi

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teknorot Otomotiv Ürünleri San.ve Tic.A.Ş. için Düzce bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Antrepo ve İthalat Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GENEL OTO TİCARET VE SANAYİ A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Antrepo ve İthalat Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Satın Alma Görevlisi

Petrol ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TANKAR OTO PETROL GIDA TEKS.HİZ İNŞ.SAN.TİC. LTD. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

11. IT Coordinator

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Diniz Adient Oto Donanım San. ve. Tic. A.Ş. için Bursa bölgesinde Full-Time olarak çalışacak IT Coordinator arayışımız bulunmaktadır.

12. IT Coordinator

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Diniz Adient Oto Donanım San. ve. Tic. A.Ş. için Bursa bölgesinde Full-Time olarak çalışacak IT Coordinator arayışımız bulunmaktadır.

13. Aktif Pazarlama Elemanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kahramanlar Oto Lastik Otomotiv Sna. ve Tic. Ltd için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aktif Pazarlama Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Muhasebe Sorumlusu

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız CANSUN OTOMOTİV SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

15. Yoğun Bakım Sorumlusu

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medical Park Hastaneler Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yoğun Bakım Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

16. Fiyatlandırma Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız OTO SEMİH için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fiyatlandırma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Ön Muhasebe Elemanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız OTO SEMİH için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Yönetici Asistanı

aha ithalat ihracat oto san ltd şti için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Elektrik Bakım Teknisyeni

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız OTO SEMİH için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

20. Kalite Kontrol Elemanı

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Martaş Otomotiv için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Proses Kontrol Elemanı

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yıldız Kalıp San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proses Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Mekanik Bakım Teknisyeni

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız OTO SEMİH için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

23. Hasar (Karoseri) Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız NÇ ÇELİK OTO LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar (Karoseri) Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Araç Kiralama Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kosifler Oto için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araç Kiralama Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Muhasebe Müdürü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GENEL OTO TİCARET VE SANAYİ A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Müdürü arayışımız bulunmaktadır.