1. İnsan Kıymetleri Görevlisi

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akra Hotels için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kıymetleri Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Nöbetçi Müdür

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Concorde Hotels & Resorts için Lefkoşa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Nöbetçi Müdür arayışımız bulunmaktadır.

3. Misafir İlişkileri Elemanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Concorde Hotels & Resorts için Lefkoşa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Misafir İlişkileri Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Delphin Be Grand Resort Hotel-Bahçıvan

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız CÖMERTOĞLU OTELCİLİK VE TİC.A.Ş. - DELPHİN HOTELS & RESORTS için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Delphin Be Grand Resort Hotel-Bahçıvan arayışımız bulunmaktadır.

5. Delphin Be Grand Resort Hotel-Resepsiyonist

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Delphin Group Hotels-Cömertoğlu Otelcilik Tic.A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Delphin Be Grand Resort Hotel-Resepsiyonist arayışımız bulunmaktadır.

6. Delphin Be Grand Resort Hotel-Güvenlik Görevlisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Delphin Group Hotels-Cömertoğlu Otelcilik Tic.A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Delphin Be Grand Resort Hotel-Güvenlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Delphin Be Grand Resort Hotel-Aşçı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Delphin Group Hotels-Cömertoğlu Otelcilik Tic.A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Delphin Be Grand Resort Hotel-Aşçı arayışımız bulunmaktadır.

8. Delphin Be Grand Resort Hotel-Havuz Görevlisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Delphin Group Hotels-Cömertoğlu Otelcilik Tic.A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Delphin Be Grand Resort Hotel-Havuz Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Delphin Be Grand Hotel / Meydancı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Delphin Group Hotels-Cömertoğlu Otelcilik Tic.A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Delphin Be Grand Hotel / Meydancı arayışımız bulunmaktadır.

10. Delphin Be Grand Resort Hotel-Elektrikçi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Delphin Group Hotels-Cömertoğlu Otelcilik Tic.A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Delphin Be Grand Resort Hotel-Elektrikçi arayışımız bulunmaktadır.

11. Delphin Be Grand Resort Hotel-Cankurtaran

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Delphin Group Hotels-Cömertoğlu Otelcilik Tic.A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Delphin Be Grand Resort Hotel-Cankurtaran arayışımız bulunmaktadır.

12. Aşçı-Pastane Bölüm Sorumlusu-Delphin Imperial Hot

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Delphin Group Hotels-Cömertoğlu Otelcilik Tic.A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aşçı-Pastane Bölüm Sorumlusu-Delphin Imperial Hot arayışımız bulunmaktadır.

13. Aşçı-Alacarte Bölüm Sorumlusu-Delphin Imperial Hot

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Delphin Group Hotels-Cömertoğlu Otelcilik Tic.A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aşçı-Alacarte Bölüm Sorumlusu-Delphin Imperial Hot arayışımız bulunmaktadır.

14. Kimyasal Arıtma Personeli

Değerli Madenler ve Mamülleri / Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız ONSA RAFİNERİ A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kimyasal Arıtma Personeli arayışımız bulunmaktadır.

15. Cost Controller Agent

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rixos Hotels için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Cost Controller Agent arayışımız bulunmaktadır.

16. Cost Controller

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rixos Hotels için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Cost Controller arayışımız bulunmaktadır.

17. Çamaşırhane Tesis Müdürü

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Titanic Hotels için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çamaşırhane Tesis Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

18. Rezervasyon Şefi

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elite World Hotels & Resorts için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Rezervasyon Şefi arayışımız bulunmaktadır.

19. Grup İnsan Kaynakları Uzmanı

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAXX ROYAL RESORTS & VOYAGE HOTELS için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grup İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Gelirler ve Krediler Şefi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Papillon Hotels - Simtan Tur. Tic. ve San. A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gelirler ve Krediler Şefi arayışımız bulunmaktadır.

21. Engelli Atlama At Yetiştiricisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Delphin Group Hotels-Cömertoğlu Otelcilik Tic.A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Engelli Atlama At Yetiştiricisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Rezervasyon Elemanı

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Regnum Hotels için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Rezervasyon Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Chef D Partie

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Metropolitan Hotels Ankara için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Chef D Partie arayışımız bulunmaktadır.

24. Yönetici Sekreteri (İstanbul/Asya)

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKKA Hotels için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Sekreteri (İstanbul/Asya) arayışımız bulunmaktadır.

25. Yönetici Sekreteri

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKKA Hotels için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Sekreteri arayışımız bulunmaktadır.