1. Muhasebe Elemanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız LEVEL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Muhasebe ve Finans Uzmanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tuğlar Turizm Otelcilik Gıda Tasıma San ve Tic Lt için Muğla +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Ön Muhasebe Elemanı

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rodoplu STORE için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Ön Muhasebe Uzmanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARVİN TEKSTİL SANAYİ VE DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Ön Muhasebe Elemanı

Temizlik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ŞEVKET KÖSEOĞLU için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Ön Muhasebe Sorumlusu

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEKOPA KOMPRESÖR PNOMATİK A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

7. Kıdemli Muhasebe Uzmanı

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Engin Grup için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Muhasebe Uzmanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız AVD TEKNOLOJİ DANIŞMANLIK SAN. ve TİC. A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Ön Muhasebe Sorumlusu

AYNUR KUŞAKSIZ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

10. Muhasebe Elemanı

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİLGİN METAL OTO GIDA İNŞ TAAH SAN TİC LTD ŞTİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Muhasebe Elemanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız AYDIN KURUYEMİŞ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Muhasebe Uzmanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız AFG SU ARITMA TEK.END.ÜR.PROJE MÜH.İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Muhasebe Elemanı

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız RK KLİMA MÜHENDİSLİK İNŞAAT TURİZM DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Muhasebe Uzmanı

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstinye Üniversitesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Ön Muhasebe Elemanı

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız milkotek hommak için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Ön Muhasebe Elemanı

Asmed Özel Saç Ekimi Sağlık Hizmetleri Tic. A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Muhasebe Elemanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız PELIKE INSAAT SAN VE TIC LTD S TI için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Muhasebe Uzman Yardımcısı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız MKC GROUP METAL İNŞAAT A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

19. Engelli Muhasebe Elemanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız YEK TEKNOLOJİ PAZARLAMA A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Engelli Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Muhasebe Uzmanı - IKEA Bayrampaşa

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız IKEA Türkiye MAPA Mobilya A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı - IKEA Bayrampaşa arayışımız bulunmaktadır.

21. Kıdemli Muhasebe Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Assan Yapı için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Ön Muhasebe Sorumlusu

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız BABACAN HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

23. Muhasebe Personeli

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vetaş Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Personeli arayışımız bulunmaktadır.

24. Kıdemli Muhasebe Uzmanı (Tur Operatörlüğü)

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız CORAL HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Muhasebe Uzmanı (Tur Operatörlüğü) arayışımız bulunmaktadır.

25. Muhasebe Uzmanı

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SİSTEM GLOBAL için İstanbul (Tümü) +11 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.