1. Muhasebe Sorumlusu (Diş Hastanesi Deneyimli)

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Atlas Üniversitesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu (Diş Hastanesi Deneyimli) arayışımız bulunmaktadır.

2. Tıbbi Görüntüleme Teknikerliği

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Avrupa Şafak Hastanesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tıbbi Görüntüleme Teknikerliği arayışımız bulunmaktadır.

3. Kadın Doğum Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kolan Hastanesi için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kadın Doğum Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

Sağlık Sigortası sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kolan Hastanesi için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Biruni Üniversitesi Hastanesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi arayışımız bulunmaktadır.

6. Tercüman(Arapça ve İngilizce)

Sağlık Kuruluşları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medipol Üniversitesi Hastanesi için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tercüman(Arapça ve İngilizce) arayışımız bulunmaktadır.

7. Tercüman(Boşnakça, Sırpça, Hırvatça)

Sağlık Kuruluşları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medipol Üniversitesi Hastanesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tercüman(Boşnakça, Sırpça, Hırvatça) arayışımız bulunmaktadır.

8. Tercüman(Arnavutça)

Sağlık Kuruluşları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medipol Üniversitesi Hastanesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tercüman(Arnavutça) arayışımız bulunmaktadır.

9. Bilgi İşlem Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vital Hastanesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Servis Hemşiresi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özel Rumeli Hastanesi Sağlık Hizmetleri Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Hemşiresi arayışımız bulunmaktadır.

11. Kalite, Çevre ve İSG Sorumlusu

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız TÜRKERLER İNŞAAT TURİZM MADEN.ENERJİÜR.TİC.VE SAN.AŞ için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite, Çevre ve İSG Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

12. Rezervuar Mühendisi

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız TÜRKERLER İNŞAAT TURİZM MADEN.ENERJİÜR.TİC.VE SAN.AŞ için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Rezervuar Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Sürdürülebilirlik & Entegre Yön. Sistem Yöneticisi

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yıldız Holding için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sürdürülebilirlik & Entegre Yön. Sistem Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Anestezi Teknikeri

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Konak Hastanesi için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Anestezi Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

15. Üretim Elemanı

BMS ÇELİK HASIR Sanayi Ve Tic A.Ş. için Manisa +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. İşleme Üretim Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Döktaş Dökümcülük Tic. ve San A.Ş için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşleme Üretim Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Yoğun Bakım Sorumlusu

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medical Park Hastaneler Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yoğun Bakım Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

18. İnsan Kaynakları Uzmanı

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEKKAN PLASTİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Üretim Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Misafir İlişkileri Müdürü

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elite World Grand İstanbul Küçükyalı için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Misafir İlişkileri Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

21. Maliyet Kontrol ve Analiz Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Döktaş Dökümcülük Tic. ve San A.Ş için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Maliyet Kontrol ve Analiz Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Eczane Teknisyeni

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Amerikan Hastanesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eczane Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

23. Temizlik Şefi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kolan Hastanesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Şefi arayışımız bulunmaktadır.

24. İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı

Medistate Kavacık Hastanesi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

25. Paketleme Elemanı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yusen İnci Lojistik ve Ticaret A.Ş için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Paketleme Elemanı arayışımız bulunmaktadır.