1. Satış Danışmanı (İstanbul Vadi Avm Part Time)

Rossmann için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı (İstanbul Vadi Avm Part Time) arayışımız bulunmaktadır.

2. Satış Danışmanı ( Vadi İstanbul Avm )

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Suwen Tekstil Sanayi Pazarlama için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı ( Vadi İstanbul Avm ) arayışımız bulunmaktadır.

3. Satış Danışmanı - İzmit Symbol Avm

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız LC Waikiki için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - İzmit Symbol Avm arayışımız bulunmaktadır.

4. Satış Danışmanı - İstanbul Canpark Avm

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız LC Waikiki için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - İstanbul Canpark Avm arayışımız bulunmaktadır.

5. Gece Güvenlik Müdür Yrd. | City's İstanbul Avm

Alışveriş Merkezi sektöründe faaliyet gösteren firmamız CİTY’S İSTANBUL için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gece Güvenlik Müdür Yrd. | City's İstanbul Avm arayışımız bulunmaktadır.

6. Boyner Capitol AVM - Genel İlan

Boyner Büyük Mağazacılık için İstanbul Anadolu bölgesinde Boyner Capitol AVM - Genel İlan arayışımız bulunmaktadır.

7. Satış Danışmanı - Antalya Terracity AVM

English Home için Antalya bölgesinde Satış Danışmanı - Antalya Terracity AVM arayışımız bulunmaktadır.

8. Satış Danışmanı (Korupark AVM)

BLUEMINT MAĞAZACILIK A.Ş. için Bursa bölgesinde Satış Danışmanı (Korupark AVM) arayışımız bulunmaktadır.

9. Restoran Müdür Yardımcısı - Vialand Avm Hd İskender

HD Holding / HD İskender için İstanbul Avrupa bölgesinde Restoran Müdür Yardımcısı - Vialand Avm Hd İskender arayışımız bulunmaktadır.

10. Mağaza Müdürü (Korupark AVM)

BLUEMINT MAĞAZACILIK A.Ş. için Bursa bölgesinde Mağaza Müdürü (Korupark AVM) arayışımız bulunmaktadır.

11. Restoran Müdürü - Olivium Avm Hd İskender

HD Holding / HD İskender için İstanbul Avrupa bölgesinde Restoran Müdürü - Olivium Avm Hd İskender arayışımız bulunmaktadır.

12. Restoran Müdür Yardımcısı - Olivium Avm Hd İskender

HD Holding / HD İskender için İstanbul Avrupa bölgesinde Restoran Müdür Yardımcısı - Olivium Avm Hd İskender arayışımız bulunmaktadır.

13. Part Time Satış Danışmanı - İzmir Hilltown Avm

Züccaciye sektöründe faaliyet gösteren firmamız KARACA ZÜCCACİYE TİCARET VE SAN A.Ş. için İzmir bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Part Time Satış Danışmanı - İzmir Hilltown Avm arayışımız …

14. Satış Danışmanı - Midtown Avm

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bluemint Mağazacılık A.Ş. için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Midtown Avm arayışımız bulunmaktadır.

15. Swatch Satış Danışmanı - Akasya Avm

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız The Swatch Group Turkey, Saat Ticaret Limited Şir için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Swatch Satış Danışmanı - Akasya Avm arayışımız bulunmaktadır.

16. Bebekolog /Part Satış Danışmanı -İnegöl Avm

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için Bursa bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Bebekolog /Part Satış Danışmanı -İnegöl Avm arayışımız bulunmaktadır.

17. Satış Danışmanı ( Kocaeli 41 Burda Avm)

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Suwen Tekstil Sanayi Pazarlama için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı ( Kocaeli 41 Burda Avm) arayışımız bulunmaktadır.

18. Satış Danışmanı Forum İstanbul Avm

Deichmann Ayakkabıcılık için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı Forum İstanbul Avm arayışımız bulunmaktadır.

19. Vardiya Müdürü - Citys AVM Kozyatağı

Fet Restoran İşletmeleri için İstanbul Anadolu bölgesinde Vardiya Müdürü - Citys AVM Kozyatağı arayışımız bulunmaktadır.

20. Mad Parfumeur - İstanbul Avrupa Metroport AVM -Satış Danışmanı

MAD PARFUMEUR için İstanbul Avrupa bölgesinde Mad Parfumeur - İstanbul Avrupa Metroport AVM -Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Mağaza Müdür Yardımcısı- Rize Şimal Avm

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Koton için Rize bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdür Yardımcısı- Rize Şimal Avm arayışımız bulunmaktadır.

22. Garson

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Radisson Blu Istanbul Ottomare için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Garson arayışımız bulunmaktadır.

23. Genel Başvuru

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Radisson Blu Istanbul Ottomare için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

24. Bulaşıkhane Elemanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız JW Marriott Istanbul Marmara Sea için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bulaşıkhane Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Editör

Üniversiteler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Istanbul Kültür Üniversitesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Editör arayışımız bulunmaktadır.