Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ODAK TEDARİK ZİNCİRİ VE LOJİSTİK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çay Servis ve Temizlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.
Avukatlık ve Hukuki Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Burcu Aydın Avukatlık Ofisi için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Elemanı arayışımız bulunmaktadır.
Servisler sektöründe faaliyet gösteren firmamız BNS TEKNİK SERVİS HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE TİCARET LTD ŞTİ için Tekirdağ +8 il daha bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Majör Komponent Değişim Elemanı …
Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Atlas Sea Group için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.
Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERBAY SOĞUTMA İKLİMLENDİRME CİHAZLARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kaynak Elemanı arayışımız bulunmaktadır.
Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız SERVET TERZİLER SAĞLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çay Servis ve Temizlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.
Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Beta Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bina Bakım Onarım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.
İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SANTA FARMA İLAÇ SAN.A.Ş. için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İdari İşler Destek Elemanı arayışımız bulunmaktadır.
Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız BGSTORE MAĞAZACILIK A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Şefi arayışımız bulunmaktadır.
Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERASER MEDİKAL TIBBİ CİHAZLAR SAĞLIK ÜRÜNLERİ PAZ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.
Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZALTIN OTEL İŞLETMELERİ A.Ş. (Gloria Golf Resort-Gloria Verde Resort-Gloria Serenity Resort-Gloria Sports Arena) için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İtfaiye Görevlisi arayışımız …
Klinikler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dental Centre Turkey için Antalya bölgesinde Full-Time olarak çalışacak International Sales arayışımız bulunmaktadır.
Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Telerko Turizm A.Ş. - Sueno Hotels Deluxe-Golf Belek için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kuru Temizlemeci arayışımız bulunmaktadır.
Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Telerko Turizm A.Ş. - Sueno Hotels Deluxe-Golf Belek için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Nıght Audıtor arayışımız bulunmaktadır.
Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Telerko Turizm A.Ş. - Sueno Hotels Deluxe-Golf Belek için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güvenlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.
Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARÜV ÇEVRE MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çevre Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.
Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Labranda Alantur Hotel için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Müdürü arayışımız bulunmaktadır.
Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Telerko Turizm A.Ş. - Sueno Hotels Deluxe-Golf Belek için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çamaşırhane Vardiya Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.
Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız HYUNDAI GLOVIS LOJİSTİK DIŞ TİC.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Accounting & Tax Senior Specialist (İstanbul) arayışımız bulunmaktadır.
Depo - Antrepo sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teamwork Group Global Antrepo Destek Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ekskavatör Operatörü arayışımız bulunmaktadır.