1. Satış Danışmanı

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Seratonin Mobilya ve Tekstil Tic.Ltd.Şti için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Mobilya Montaj Ekip Üyesi - IKEA Ümraniye

IKEA için İstanbul Anadolu bölgesinde Mobilya Montaj Ekip Üyesi - IKEA Ümraniye arayışımız bulunmaktadır.

3. Satış Danışmanı - Bursa İnegöl Mağaza

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğanlar Mobilya Grubu imalat San.ve Tic. A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Bursa İnegöl Mağaza arayışımız bulunmaktadır.

4. Genel Başvuru - IKEA Bodrum Mağazası

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız IKEA Türkiye MAPA Mobilya A.Ş. için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru - IKEA Bodrum Mağazası arayışımız bulunmaktadır.

5. Muhasebe Elemanı

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Saspar Mobilya Ev Tekstili Sanayi Ticaret Limited için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Test Mühendisi

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kuzey Kıbrıs Turkcell için Kuzey Kıbrıs T.C bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Test Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Elektrik Mühendisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız KUZEY MARMARA MÜHENDİSLİK HARİTA JEOTEKNİK İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Ağaç İşleri Endüstri Mühendisi

Ofis Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız VİOLA OFİS MOBİLYALARI OTOMOTİV İNŞAAT GIDA NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ağaç İşleri Endüstri Mühendisi arayışımız …

9. Proje Satış Sorumlusu

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAT TASARIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

10. Elektrik Bakım Teknisyeni

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Delta Mobilya Dekorasyon San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

11. Sevkiyat Şoförü

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sunpa Orman Ürünleri Pazarlama İth.İhr. Ltd. Şti. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

12. Dış Ticaret Satış Pazarlama Uzmanı

Gala Mobilya için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Satış Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Müşteri Hizmetleri Eksperi - IKEA Ümraniye

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız IKEA Türkiye MAPA Mobilya A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Hizmetleri Eksperi - IKEA Ümraniye arayışımız bulunmaktadır.

14. Satış Danışmanı (İstanbul- Pendik)

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARAH KONFEKSIYON INSAAT TEKSTIL GIDA MOBILYA SAN VE TIC. AS. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı (İstanbul- Pendik) arayışımız bulunmaktadır.

15. Mağaza Görsel Sorumlusu (İstanbul- Ankara)

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARAH KONFEKSIYON INSAAT TEKSTIL GIDA MOBILYA SAN VE TIC. AS. için İstanbul (Tümü), Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Görsel Sorumlusu (İstanbul- Ankara) …

16. Yiyecek İçeçek Depo Ekip Üyesi - IKEA Bornova

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız IKEA Türkiye MAPA Mobilya A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yiyecek İçeçek Depo Ekip Üyesi - IKEA Bornova arayışımız bulunmaktadır.

17. Engelli Genel Başvuru - IKEA Ankara

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız IKEA Türkiye MAPA Mobilya A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Engelli Genel Başvuru - IKEA Ankara arayışımız bulunmaktadır.

18. Mağaza Müdürü

Dinler Mobilya için İstanbul Anadolu bölgesinde Mağaza Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

19. Mali Müşavir

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız SUMAŞ SUNİ TAHTA VE MOB. SAN. A.Ş. için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali Müşavir arayışımız bulunmaktadır.

20. Mağaza Satış Temsilcisi / Marmara Forum Avm

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yataş Mağazacılık için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Satış Temsilcisi / Marmara Forum Avm arayışımız bulunmaktadır.

21. Mağaza Satış Danışmanı

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız EFENDY HOME MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Elazığ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Kimya Mühendisi

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız SUMAŞ SUNİ TAHTA VE MOB. SAN. A.Ş. için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kimya Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Depo Sorumlusu

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız MOBİKA AHŞAP MOBİLYA YAPI MAL.İNŞ.TH.SAN.TİC.A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

24. Kiralama Uzmanı

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kuzey Kıbrıs Turkcell için Lefkoşa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kiralama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Kurumsal Portföy Yöneticisi / Yönetmeni

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kuzey Kıbrıs Turkcell için Lefkoşa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Portföy Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.