1. Kayseri Forum Satış Danışmanı

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kiğılı Giyim Tic.A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kayseri Forum Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Satış Temsilcisi- Kayseri

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız İhlas Pazarlama için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi- Kayseri arayışımız bulunmaktadır.

3. Mağaza Müdürü - Kayseri

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Madame Coco için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - Kayseri arayışımız bulunmaktadır.

4. Makam Şoförü

Elektrik & Elektronik Proje Taahhüt sektöründe faaliyet gösteren firmamız Polat Yol Yapı San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

5. Makam Şoförü

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜRES TAVUKÇULUK ÜRETİM PAZ.VE TİC.AŞ. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

6. Makam Şoförü

Beton sektöründe faaliyet gösteren firmamız BEYÇİM BETON SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

7. Aile - Makam Şoförü

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız elektronal .aş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aile - Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

8. Makam Şoförü

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

9. Makam Şoförü

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız DİNAMO AMBALAJ VE OFSET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

10. Makam Şoförü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇETİN İNŞAAT TEKSTİL TURİZM ÜRETİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Elazığ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

11. Makam Şoförü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

12. Makam Şoförü

Elektrik - Elektronik Malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ELSE ELEKTRİK MAK. SAN. TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

13. Makam Şoförü

İthalat - İhracat sektöründe faaliyet gösteren firmamız CORTREX DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

14. Makam Şoförü

Pamukkale Grup için İzmir bölgesinde Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

15. Makam Şoförü

Ofis / Büro Malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız DERYA OFİS ÜR. SAN. VE TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

16. Makam Şoförü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız OTOMOL için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

17. Dış Ticaret Uzmanı

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Erciyes Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Türkiye Pazarlama Uzmanı Takım Arkadaşı Aranıyor

Ev Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız SERHAT MOBİLYA AŞ -VİPA AŞ için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Türkiye Pazarlama Uzmanı Takım Arkadaşı Aranıyor arayışımız bulunmaktadır.

19. Ürge Örme Numune Uzman Yardımcısı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız BOYTEKS TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ürge Örme Numune Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

20. Muhasebe Uzmanı

Madencilik - Metalurji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ata Karbon Maden Lojistik San.Tic.A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Hukuk Müşaviri

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Grup Avenir için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hukuk Müşaviri arayışımız bulunmaktadır.

22. Aktif Satış Temsilcisi

Finans ve Yatırım Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız BADOC SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aktif Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Maden Mühendisi

Gizli Firma için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Maden Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Makine Satış Uzmanı

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız EVGER A.Ş için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Dış Ticaret Uzmanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALLBEMAC MAKİNA ANONİM ŞİRKETİ için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.