1. Güvenlik Görevlisi (Karaköy Otel)

Güvenlik sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÖZEN GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güvenlik Görevlisi (Karaköy Otel) arayışımız bulunmaktadır.

2. Kıdemli Otel Operasyon Müdürü

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Le Méridien Bodrum Beach Resort için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Otel Operasyon Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

3. Kıbrıs Otelleri / Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi

Seyahat Acentaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tatilcikuş Seyahat Acentası için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıbrıs Otelleri / Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Otel Müdürü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız BERGİZ İNŞAAT A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otel Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

5. Otel Müdürü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız RÜZGAR POİNT YAPI TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otel Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

6. Bölge Satış Yöneticisi

Otel Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız LİR KOZMETİK OTEL EKİPMANLARI İMALAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge …

7. Otel Mali İşler Müdürü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Lider Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otel Mali İşler Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

8. Güvenlik Görevlisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Emsey Sağlık HİZ. Ve İŞL. TURZ. OTEL TİC. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güvenlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Satış Elemanı

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız kuzey ithalat makina sanayi ve ticaret ltd.şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Temizlik Görevlisi

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Four Points by Sheraton İstanbul Kağıthane Otel için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Oto Yıkama Elemanı

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız KAYA ULAŞIM HİZMETLERİ VE FİLO KİRALAMASANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Oto Yıkama Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Kıdemli Denetçi

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KUZEY BORU A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Denetçi arayışımız bulunmaktadır.

13. Denetçi

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KUZEY BORU A.Ş. için Aksaray bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Denetçi arayışımız bulunmaktadır.

14. Kat Hizmetleri Görevlisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ŞİRİN OTEL TURİZM İNŞAAT HAYV.VE GIDSAN.TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kat Hizmetleri Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Bulaşıkhane Elemanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Merter Park Otelcilik A.Ş-Ramada Suites Otel için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bulaşıkhane Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Hasar Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız KOCAELİ KAYA SATIŞ VE PAZARLAMA A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. İnsan Kaynakları Uzmanı

Tüketici Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kuzey Pet Veteriner Ürünleri Dış Tic.A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Resepsiyonist

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Baltürk House Otel İzmit için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Resepsiyonist arayışımız bulunmaktadır.

19. Uzun Dönem Stajyer

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kanca El Aletleri Dövme Çelik ve Makina San. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

20. Marina Teknik Müdürü

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Martı Otel İşletmeleri A.Ş. için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Marina Teknik Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

21. Temizlik Görevlisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Grand Tarabya Otel-Bayraktarlar Holding A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Garson

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Grand Tarabya Otel-Bayraktarlar Holding A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Garson arayışımız bulunmaktadır.

23. ERP Uzmanı

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KUZEY BORU A.Ş. için Aksaray bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak ERP Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Guest Services Agent

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Güzel Oteller Turizm İnşaat San. Ve Tic. A.Ş Swissotel Büyük Efes İzmir için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Guest Services Agent arayışımız bulunmaktadır.

25. CNC Torna Freze Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız KAYA ENDÜSTRİYEL MÜHENDİSLİK METAL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna Freze Operatörü arayışımız bulunmaktadır.