1. Boya Operatörü

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kale Havacılık - Kale Aero için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Boya Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

2. Bütçe ve Raporlama Uzmanı

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kale Havacılık - Kale Aero için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bütçe ve Raporlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Özel Kalem

Konelsis Kontrol Elektronik Sistemleri için Ankara bölgesinde Özel Kalem arayışımız bulunmaktadır.

4. Satış Danışmanı - (Kale Center)

Süvari Giyim için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı - (Kale Center) arayışımız bulunmaktadır.

5. İnşaat Teknisyeni (Kale Center)

JOHNSON CONTROLS için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Teknisyeni (Kale Center) arayışımız bulunmaktadır.

6. Part Time Satış Danışmanı - Kale Center Avm

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Part Time Satış Danışmanı - Kale Center Avm arayışımız bulunmaktadır.

7. Kulüp Müdür Yardımcısı / Kale Center

Spor sektöründe faaliyet gösteren firmamız MARS SPORTİF TESİSLER İŞLETMECİLİĞİ A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kulüp Müdür Yardımcısı / Kale Center arayışımız bulunmaktadır.

8. Yurtdışı Satış Sorumlusu(Arapça)

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ak-iş Plastik Profil.Elek.San.Tic.Ltd.Şti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtdışı Satış Sorumlusu(Arapça) arayışımız bulunmaktadır.

9. Üretim Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mondi Kale Nobel Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Kırklareli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

10. Technical Purchasing Engineer

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız KALE PRATT&WHITNEY UÇAK MOTOR SAN.A.Ş. için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Technical Purchasing Engineer arayışımız bulunmaktadır.

11. Şirket Avukatı

Otobüs Şirketleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KALE ULUSLAR ARASI TURİZM SEYAHAT VE İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şirket Avukatı arayışımız bulunmaktadır.

12. Depo Elemanı

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kale Makina Pazarlama A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Satış Destek Uzmanı

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kale Makina Pazarlama A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Destek Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Muhasebe Uzmanı

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız KALE CARE CHEMICALS KIMYEVI MADDELER ANONIM SIRKETI için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Lazer Kaynak Operatörü

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız KALE ARGE için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lazer Kaynak Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

16. Ürün Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mengerler Ticaret Türk A.Ş. izmir Şubesi Egemer için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ürün Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Finans Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mengerler Ticaret Türk A.Ş. izmir Şubesi Egemer için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Kalite Dokümantasyon Görevlisi

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız KALE ARGE için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Dokümantasyon Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

19. Pres Operatörü

Hırdavat Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kale Hırdavat ve Makina A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

20. Kurumsal Satış Sorumlusu

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız BEYAZ KALE DIŞ TİCARET VE MAKİNE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

21. Bölge Satış Sorumlusu

Hırdavat Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kale Hırdavat ve Makina A.Ş. için İzmir +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

22. Üretim Elemanı

Hırdavat Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kale Hırdavat ve Makina A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Satış Sonrası Hizmetler Müdürü

Tamir, Bakım, Servis ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mengerler Ticaret Türk A.Ş. izmir Şubesi Egemer için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Sonrası Hizmetler Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

24. Satış Danışmanı

Tamir, Bakım, Servis ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mengerler Ticaret Türk A.Ş. izmir Şubesi Egemer için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Satış Müdürü

Tamir, Bakım, Servis ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mengerler Ticaret Türk A.Ş. izmir Şubesi Egemer için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Müdürü arayışımız bulunmaktadır.