Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aletex Tekstil San. Tic. Ltd. Şti için Adıyaman bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.
Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akkim Kimya San. ve Tic. A.Ş. için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak AR-GE Teknisyeni ( Tekstil Kimyasalları) arayışımız bulunmaktadır.
Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Koton için Rize bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Rize Şimal AVM - Mağaza Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.
Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Koton için Rize bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Rize Şimal AVM - Mağaza Müdürü arayışımız bulunmaktadır.
Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Koton için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İstanbul Satış Danışmanı - Engelli arayışımız bulunmaktadır.
Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özak Global Holding için İstanbul bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bütçe ve Planlama Müdürü(Teknik Ofis) arayışımız bulunmaktadır.
Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Swissôtel The Bosphorus, Istanbul için İstanbul bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak The Bosphorus Club Kart&Fitness Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.
Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektörün Öncü Kuruluşu için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tecrübeli İplik Üretim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.
Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Koton için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Adapazarı - Mağaza Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.
Lastik / Kauçuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kordsa Teknik Tekstil A.Ş. için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.
Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız MERKOTEKS TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş. için İstanbul bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dokuma Modelisti arayışımız bulunmaktadır.
Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız POLSAR TEKSTİL SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Uşak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Büro Şefi arayışımız bulunmaktadır.
Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız DeFacto Perakende Ticaret Anonim Şirketi için İstanbul bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Müşteri Danışmanı - Part Time Mall Of İstanbul arayışımız bulunmaktadır.
Otel Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hyatt Regency Istanbul Ataköy Otel için İstanbul bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Marketing Supervisor arayışımız bulunmaktadır.
Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Barçın Spor Malz. Tic. ve San. A.Ş. için Bursa bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Part Time Satış Danışmanı (Korupark - Nike) …
Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZAK GLOBAL HOLDİNG A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Cephe İşleri Şefi (Antalya) arayışımız bulunmaktadır.
Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Faik Sönmez için İstanbul bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Beylikdüzü Migros AVM arayışımız bulunmaktadır.
Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yargıcı Konfeksiyon A.Ş. için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasiyer - Bodrum Yalıkavak arayışımız bulunmaktadır.
Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız HATEMOĞLU için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muğla Outlet AVM Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.
Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizia Moda Tekstil San Ve Dış Tic.Ltd. Şti için İstanbul bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kumaş Kontrol Elemanı -Gizia Genel Müdürlük …
Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARBOY ENTEGRE TEKSTİL ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurt Dışı Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.
Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız LC Waikiki için İstanbul bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Personel İşleri Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.