1. Elektrik Elektronik Mühendisi

Boru Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BALÇIK ISI ELEMANLARI SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Elektronik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Genel Başvuru (Engelli)

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız DÜNYA KATILIM BANKASI ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru (Engelli) arayışımız bulunmaktadır.

3. En Az 2 Yıl Banka Tecrübeli Çm Müşteri Temsilcisi

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız TÜRK TİCARET BANKASI A.Ş. - TÜRKBANK için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak En Az 2 Yıl Banka Tecrübeli Çm Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Kıdemli Çağrı Merkezi Temsilcisi

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız TÜRK TİCARET BANKASI A.Ş. - TÜRKBANK için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Çağrı Merkezi Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Dış Ticaret Satış Sorumlusu

FABEM ISI MAK. SAN. VE TİC .LTD. ŞTİ. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

6. Ön Muhasebe Elemanı

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız FABEM ISI MAK. SAN. VE TİC .LTD. ŞTİ. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Teknik Servis Saha Personeli

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENEKO HAVALANDIRMA VE ISI EKO.SİS.TEKN.MAK.S.V.T.A.Ş için İstanbul(Asya), İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Saha Personeli arayışımız bulunmaktadır.

8. Mekanik Makine Mühendisi

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız LAZER ISI MÜHENDİSLİK için Adana +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Mekanik Tesisat Formeni

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız LAZER ISI MÜHENDİSLİK için Adana +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Tesisat Formeni arayışımız bulunmaktadır.

10. İdari İşler Şefi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SELNİKEL ENERJİ ISI HAVA TEKNİKLERİ A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İdari İşler Şefi arayışımız bulunmaktadır.

11. Kalite Müdür Yardımcısı

Boru Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BALÇIK ISI ELEMANLARI SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

12. Yasal Raporlama Uzmanı

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız TÜRK TİCARET BANKASI A.Ş. - TÜRKBANK için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yasal Raporlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Banka Muhasebe Uzman / Uzman Yardımcısı

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız TÜRK TİCARET BANKASI A.Ş. - TÜRKBANK için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Banka Muhasebe Uzman / Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

14. Şube Operasyon Yetkilisi

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız GOLDEN GLOBAL YATIRIM BANKASI ANONİM ŞİRKETİ-GGI B için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şube Operasyon Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Muhasebe ve Finans Sorumlusu

Bakım, Diyet ve Güzellik Merkezleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KOÇOĞLU MÜH.MÜŞ.ISI YALITIM SİST.İNŞ.TEK.TUR.OTO SAN..TİC.AŞ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Finans Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

16. Aktif Pasif Yönetimi Uzmanı

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız VAKIF KATILIM BANKASI A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aktif Pasif Yönetimi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Finansal Kurumlar Yönetmeni

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız VAKIF KATILIM BANKASI A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finansal Kurumlar Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

18. Bilgi Sistemleri Kıdemli Müfettişi / Başmüfettişi

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız VAKIF KATILIM BANKASI A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Sistemleri Kıdemli Müfettişi / Başmüfettişi arayışımız bulunmaktadır.

19. Argon Kaynakçı

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAŞARAN ISI SİSTEMLERİ İNŞAAT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Argon Kaynakçı arayışımız bulunmaktadır.

20. Satış Pazarlama Uzmanı

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAŞARAN ISI SİSTEMLERİ İNŞAAT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Kaynakçı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SELNİKEL ENERJİ ISI HAVA TEKNİKLERİ A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kaynakçı arayışımız bulunmaktadır.

22. Operasyon Uzmanı

Finans ve Yatırım Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Q YATIRIM BANKASI için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Kredi Tahsis Uzmanı / Uzman Yardımcısı

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız TÜRK TİCARET BANKASI A.Ş. - TÜRKBANK için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kredi Tahsis Uzmanı / Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

24. Hazine Müdürü

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız TÜRK BANKASI LTD için Lefkoşa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hazine Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

25. Muhasebe Sorumlusu

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız KARTEKSAN TEKNOLOJİK TES. VE ISI SİST. İNŞ.GIDA TE için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.