1. Sales Manager- Hotel

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Le Méridien Bodrum Beach Resort için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales Manager- Hotel arayışımız bulunmaktadır.

2. Export Sales Assıstant

ARNIKA CO MAKİNE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa bölgesinde Export Sales Assıstant arayışımız bulunmaktadır.

3. Internal Sales Representative

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bamesa Çelik Servis Merkezi A.Ş. için Manisa bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Internal Sales Representative arayışımız bulunmaktadır.

4. Export Sales and Marketing Representative

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Koyuncu Tuz İşletmeleri için Ankara bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Export Sales and Marketing Representative arayışımız bulunmaktadır.

5. Director Of Sales & Marketing

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Le Méridien Bodrum Beach Resort için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Director Of Sales & Marketing arayışımız bulunmaktadır.

6. Export Area Sales Engineers

Boru Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Subor Boru San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Export Area Sales Engineers arayışımız bulunmaktadır.

7. Delphin Be Grand Resort Hotel-Bahçıvan

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız CÖMERTOĞLU OTELCİLİK VE TİC.A.Ş. - DELPHİN HOTELS & RESORTS için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Delphin Be Grand Resort Hotel-Bahçıvan arayışımız bulunmaktadır.

8. Delphin Be Grand Resort Hotel-Resepsiyonist

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Delphin Group Hotels-Cömertoğlu Otelcilik Tic.A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Delphin Be Grand Resort Hotel-Resepsiyonist arayışımız bulunmaktadır.

9. Delphin Be Grand Resort Hotel-Güvenlik Görevlisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Delphin Group Hotels-Cömertoğlu Otelcilik Tic.A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Delphin Be Grand Resort Hotel-Güvenlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Delphin Be Grand Resort Hotel-Aşçı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Delphin Group Hotels-Cömertoğlu Otelcilik Tic.A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Delphin Be Grand Resort Hotel-Aşçı arayışımız bulunmaktadır.

11. Delphin Be Grand Resort Hotel-Havuz Görevlisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Delphin Group Hotels-Cömertoğlu Otelcilik Tic.A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Delphin Be Grand Resort Hotel-Havuz Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Delphin Be Grand Hotel / Meydancı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Delphin Group Hotels-Cömertoğlu Otelcilik Tic.A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Delphin Be Grand Hotel / Meydancı arayışımız bulunmaktadır.

13. Delphin Be Grand Resort Hotel-Elektrikçi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Delphin Group Hotels-Cömertoğlu Otelcilik Tic.A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Delphin Be Grand Resort Hotel-Elektrikçi arayışımız bulunmaktadır.

14. Delphin Be Grand Resort Hotel-Cankurtaran

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Delphin Group Hotels-Cömertoğlu Otelcilik Tic.A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Delphin Be Grand Resort Hotel-Cankurtaran arayışımız bulunmaktadır.

15. Product Executive

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dönmez Debriyaj San. ve Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Product Executive arayışımız bulunmaktadır.

16. Product Sales Manager

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çemesan Group için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Product Sales Manager arayışımız bulunmaktadır.

17. Sales Support Associate

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız JTI Türkiye için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales Support Associate arayışımız bulunmaktadır.

18. Spare Parts Sales Specialist (Tuzla)

Denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Arma Trading & Marine Services için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Spare Parts Sales Specialist (Tuzla) arayışımız bulunmaktadır.

19. Operations&Sales Specialist

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dorak Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları HoldingA.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operations&Sales Specialist arayışımız bulunmaktadır.

20. Project Marketing Executive

Fuarcılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız HANNOVER FAIRS TURKEY FUARCILIK A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Project Marketing Executive arayışımız bulunmaktadır.

21. Güvenlik Görevlisi

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Lazzoni Hotel için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güvenlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Spa Müdürü

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız SPICE HOTEL & SPA için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Spa Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

23. Garson

Radisson Blu Bosphorus Hotel için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Garson arayışımız bulunmaktadır.

24. Muhasebe Müdürü

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Serkoç Otelcilik Tur.İnş.Tah.Tic.A.Ş - Lujo Hotel için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

25. Spa Resepsiyonist

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız CVK Park Bosphorus Hotel için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Spa Resepsiyonist arayışımız bulunmaktadır.