1. Sales Manager- Hotel

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Le Méridien Bodrum Beach Resort için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales Manager- Hotel arayışımız bulunmaktadır.

2. Research and Development Manager

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Wyser için Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Research and Development Manager arayışımız bulunmaktadır.

3. Project Operations Manager (LV Switchgear)

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABB Elektrik Sanayi A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Project Operations Manager (LV Switchgear) arayışımız bulunmaktadır.

4. Energy Manager

Madencilik - Metalurji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Assan Alüminyum için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Energy Manager arayışımız bulunmaktadır.

5. Audit Manager - İzmir

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız BDO Türkiye için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Audit Manager - İzmir arayışımız bulunmaktadır.

6. International Product Manager

Kimya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Orzaks İlaç ve Kimya San. Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak International Product Manager arayışımız bulunmaktadır.

7. Store Manager - Emaar Avm Falconeri

Calzedonia Tk Dış Tic. Ltd. Şti için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Store Manager - Emaar Avm Falconeri arayışımız bulunmaktadır.

8. Project Manager (LV Switchgear)

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABB Elektrik Sanayi A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Project Manager (LV Switchgear) arayışımız bulunmaktadır.

9. Project Manager

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız DAMEN SHIPYARDS DENİZ ARAÇLARI SAN. VE TİC. LTD. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Project Manager arayışımız bulunmaktadır.

10. Project Manager (Engineering)

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız DAMEN SHIPYARDS DENİZ ARAÇLARI SAN. VE TİC. LTD. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Project Manager (Engineering) arayışımız bulunmaktadır.

11. Export Area Manager

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Cags Tobacco için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Export Area Manager arayışımız bulunmaktadır.

12. Delphin Be Grand Resort Hotel-Bahçıvan

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız CÖMERTOĞLU OTELCİLİK VE TİC.A.Ş. - DELPHİN HOTELS & RESORTS için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Delphin Be Grand Resort Hotel-Bahçıvan arayışımız bulunmaktadır.

13. Delphin Be Grand Resort Hotel-Resepsiyonist

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Delphin Group Hotels-Cömertoğlu Otelcilik Tic.A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Delphin Be Grand Resort Hotel-Resepsiyonist arayışımız bulunmaktadır.

14. Delphin Be Grand Resort Hotel-Güvenlik Görevlisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Delphin Group Hotels-Cömertoğlu Otelcilik Tic.A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Delphin Be Grand Resort Hotel-Güvenlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Delphin Be Grand Resort Hotel-Aşçı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Delphin Group Hotels-Cömertoğlu Otelcilik Tic.A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Delphin Be Grand Resort Hotel-Aşçı arayışımız bulunmaktadır.

16. Delphin Be Grand Resort Hotel-Havuz Görevlisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Delphin Group Hotels-Cömertoğlu Otelcilik Tic.A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Delphin Be Grand Resort Hotel-Havuz Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Delphin Be Grand Hotel / Meydancı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Delphin Group Hotels-Cömertoğlu Otelcilik Tic.A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Delphin Be Grand Hotel / Meydancı arayışımız bulunmaktadır.

18. Delphin Be Grand Resort Hotel-Elektrikçi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Delphin Group Hotels-Cömertoğlu Otelcilik Tic.A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Delphin Be Grand Resort Hotel-Elektrikçi arayışımız bulunmaktadır.

19. Delphin Be Grand Resort Hotel-Cankurtaran

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Delphin Group Hotels-Cömertoğlu Otelcilik Tic.A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Delphin Be Grand Resort Hotel-Cankurtaran arayışımız bulunmaktadır.

20. Medical Manager

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEVA Holding A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Medical Manager arayışımız bulunmaktadır.

21. Merchandising Digital Manager

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız The Land Of Legends için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Merchandising Digital Manager arayışımız bulunmaktadır.

22. Güvenlik Görevlisi

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Lazzoni Hotel için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güvenlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Spa Müdürü

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız SPICE HOTEL & SPA için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Spa Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

24. Garson

Radisson Blu Bosphorus Hotel için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Garson arayışımız bulunmaktadır.

25. Muhasebe Müdürü

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Serkoç Otelcilik Tur.İnş.Tah.Tic.A.Ş - Lujo Hotel için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Müdürü arayışımız bulunmaktadır.