1. Honda Motosiklet Satış Danışmanı

Bisiklet ve Motosiklet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Honda ERSİN için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Honda Motosiklet Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Yem Fabrikası Müdürü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şenpiliç Gıda Sanayi A.Ş için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yem Fabrikası Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

3. Up For All - Kariyere İlk Adım (Engelli Bireyler)

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mercedes Benz Otomotiv Ticaret ve Hizmetler A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Up For All - Kariyere İlk Adım (Engelli Bireyler) …

4. Onlıne Ödeme Sektöründe Almanca Kariyer Fırsatı

Doğa İnsan Kaynakları için Tüm Türkiye bölgesinde Onlıne Ödeme Sektöründe Almanca Kariyer Fırsatı arayışımız bulunmaktadır.

5. Satışta Kariyer Yolu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Borusan Otomotiv için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satışta Kariyer Yolu arayışımız bulunmaktadır.

6. Alman Otomotiv Devinde Inbound Almanca Kariyer Fırsatı

Doğa İnsan Kaynakları için Tüm Türkiye bölgesinde Alman Otomotiv Devinde Inbound Almanca Kariyer Fırsatı arayışımız bulunmaktadır.

7. Gıda Sektöründe Almanca Kariyer Fırsatı (İzmir)

Doğa İnsan Kaynakları için İzmir bölgesinde Gıda Sektöründe Almanca Kariyer Fırsatı (İzmir) arayışımız bulunmaktadır.

8. Üretim Müdürü-Yem Fabrikası

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız ŞAHİN TAVUKÇULUK SAN.TİC.LTD.ŞTİ için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Müdürü-Yem Fabrikası arayışımız bulunmaktadır.

9. Üçge'de Kariyer Geleceğe Değer!

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÜÇGE AŞ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üçge'de Kariyer Geleceğe Değer! arayışımız bulunmaktadır.

10. Kariyer ve Mezunlar Ofisi Müdürü

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız FMV Işık Üniversitesi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kariyer ve Mezunlar Ofisi Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

11. Engelsiz Kariyer

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tavuk Dünyası Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul (Tümü) +5 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Engelsiz Kariyer arayışımız …

12. İşe Alım ve Kariyer Yönetimi Uzmanı

Sağlık Kuruluşları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medicana Sağlık Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Kariyer Yönetimi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Almanya'da Kariyer Fırsatı: Hemşirelik

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sernitas GmbH için Almanya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanya'da Kariyer Fırsatı: Hemşirelik arayışımız bulunmaktadır.

14. Genel Başvuru

Ho Won Otomotiv İnş.Mlz.Filtre Sist.San.Ve Tic.A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

15. İnsan Kaynakları Sorumlusu

Ho Won Otomotiv İnş.Mlz.Filtre Sist.San.Ve Tic.A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

16. Ön Muhasebe Elemanı

Bisiklet ve Motosiklet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Honda ERSİN için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. İnsan Kaynakları Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çorum Şeker Fabrikası A.Ş. için Çorum bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. İş Sağlığı ve Güvenliği Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Faurecia Polifleks Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi / İzmit Fabrikası için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Sağlığı ve Güvenliği Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

19. Kariyer.Net'le Mülakat 101

Üniversiteler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kariyer Etkinlikleri için İstanbul (Tümü) +80 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kariyer.Net'le Mülakat 101 arayışımız bulunmaktadır.

20. Kariyer.Net'le İş Hayatına İlk Adım

Üniversiteler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kariyer Etkinlikleri için İstanbul (Tümü) +80 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kariyer.Net'le İş Hayatına İlk Adım arayışımız bulunmaktadır.

21. İş Görüşmelerinde Beden Dilinin Gücü

Üniversiteler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kariyer Etkinlikleri için İstanbul (Tümü) +80 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Görüşmelerinde Beden Dilinin Gücü arayışımız bulunmaktadır.

22. İş Görüşmelerinde Beden Dilinin Gücü

Üniversiteler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kariyer Etkinlikleri için İstanbul (Tümü) +80 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Görüşmelerinde Beden Dilinin Gücü arayışımız bulunmaktadır.

23. Kariyer.Net'le Mülakat 101

Üniversiteler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kariyer Etkinlikleri için İstanbul (Tümü) +80 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kariyer.Net'le Mülakat 101 arayışımız bulunmaktadır.

24. İş Analisti

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çorum Şeker Fabrikası A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Analisti arayışımız bulunmaktadır.

25. Genç Yetenek / Uzun Dönem Staj Programı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Honda Türkiye A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genç Yetenek / Uzun Dönem Staj Programı arayışımız bulunmaktadır.