1. Kalite Teknikeri

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız HSP MAKİNE A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

2. Harita Teknikeri

Alüminyum sektöründe faaliyet gösteren firmamız Egemen Alimünyum Dekorasyan İnş. San. Tic. Ltd. Şti. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Harita Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

3. İnşaat Teknikeri

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız RASOY İNŞAAT VE TİCARET A.Ş. için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

4. Deney Hayvanı Laboratuvarı Teknikeri

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Biruni Üniversitesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Deney Hayvanı Laboratuvarı Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

5. İnşaat Teknikeri

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ODEON MİMARLIK MÜHENDİSLİK İNŞAAT TAAHHÜT YAPI MALZEMELERİ TURİZM TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

6. Kalıp Tasarım Teknikeri

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sab Otomotiv Yedek Parça Metal Makina San.ve Tic.A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalıp Tasarım Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

7. Mekanik Bakım Teknikeri

VİKİNG KAĞIT VE SELÜLOZ A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

8. Tekniker

Değerli Madenler ve Mamülleri / Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tekniker arayışımız bulunmaktadır.

9. Bakım Onarım Teknikeri

Veterinerler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ZAİMOĞLU VETERİNER ECZA DEPOSU için Konya +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Onarım Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

10. Elektrik Bakım Teknikeri

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dilek Çorap Tekstil Giyim San. Dış Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

11. Şantiye Mühendisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız PAK TAVUK GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şantiye Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Muhasebe Elemanı

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİLGİN METAL OTO GIDA İNŞ TAAH SAN TİC LTD ŞTİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Laboratuvar & Kalite Kontrol Elemanı

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ulas Gida Un Tekstil Nak Tic San A.S. için Kırklareli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Laboratuvar & Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Garson (Fine Dining)

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız BÜYÜK ŞEFLER GIDA TURİZM TEKSTİL DAN.ORG.EĞT.SAN.VE TİC.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Garson (Fine Dining) arayışımız bulunmaktadır.

15. Asistan

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız BRONTO GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Asistan arayışımız bulunmaktadır.

16. Arge Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız DOĞAVERA GIDA A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Arge Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Kurumsal İlişkiler Müdürü / Ankara

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız DİMES GIDA SANAYİ VE TİCARET AŞ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal İlişkiler Müdürü / Ankara arayışımız bulunmaktadır.

18. Kasiyer

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız BRONTO GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasiyer arayışımız bulunmaktadır.

19. Garson Aranıyor

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız GENÇLER GIDA NAKLİYAT TURZM.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Garson Aranıyor arayışımız bulunmaktadır.

20. Zincir Mağazalar Satış Müdürü

OĞUZ GIDA SAN. ve TİC. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Zincir Mağazalar Satış Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

21. İhracat Operasyon Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız TİRYAKİ AGRO GIDA SANAYİ VE TİC.A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Kurumsal İletişim Yöneticisi

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız DİMES GIDA SANAYİ VE TİCARET AŞ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal İletişim Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Satış ve Pazarlama Temsilcisi

Gıda Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KAMPETFOOD GIDA SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ. için Çanakkale bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış ve Pazarlama Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Bölge Satış Müdürü

OĞUZ GIDA SAN. ve TİC. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Satış Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

25. Bölge Satış Müdürü

OĞUZ GIDA SAN. ve TİC. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Satış Müdürü arayışımız bulunmaktadır.