1. Satış Temsilcisi - Türkiye Geneli

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GENEL OTO TİCARET VE SANAYİ A.Ş için İstanbul (Tümü) +47 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi - Türkiye Geneli arayışımız bulunmaktadır.

2. Genel Müdür Yardımcısı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız OTOJEN OTOMOTİV MAKİNA VE KİMYASAL GAZLAR SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

3. Boyner Capitol AVM - Genel İlan

Boyner Büyük Mağazacılık için İstanbul Anadolu bölgesinde Boyner Capitol AVM - Genel İlan arayışımız bulunmaktadır.

4. Genel Başvuru

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Radisson Blu Istanbul Ottomare için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

5. Genel Başvuru

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız CANOĞLU İNŞ.TAŞ.VE MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için Şanlıurfa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

6. Eczacı (Genel Merkez)

Sağlık Kuruluşları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medicana Sağlık Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eczacı (Genel Merkez) arayışımız bulunmaktadır.

7. Engelli Genel Başvuru - IKEA Bayrampaşa

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız IKEA Türkiye MAPA Mobilya A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Engelli Genel Başvuru - IKEA Bayrampaşa arayışımız bulunmaktadır.

8. Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Asistanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız KÖŞKDERE OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Genel Muhasebe Elemanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız S.M.M.M. ERDİNÇ ÇALIŞKAN için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Genel Muhasebe Uzman Yardımcısı

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız YILDIRIM TUZ KİMYA SAN.TİC. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

11. Genel Başvuru

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇELENLİOĞLU GIDA TURİZM İNŞAAT SANAYİ VETİCARET LTD ŞTİ için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

12. Genel Muhasebe Elemanı

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Genel Müdür Yardımcısı

Finansal Hizmetler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

14. Beyaz Yaka Genel Başvuru-Engelli

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hitachi Energy Turkey Elektrik San. A.Ş. için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Beyaz Yaka Genel Başvuru-Engelli arayışımız bulunmaktadır.

15. Genel Muhasebe Sorumlusu

HOROZ AYDINLATMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul Avrupa bölgesinde Genel Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

16. Genel Müdür Asistanı

PARAKOLAY ELEKTRONİK PARA ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Müdür Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Genel Muhasebe Uzmanı

Değerli Madenler ve Mamülleri / Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız İPEKYOLU KIYMETLİ TAŞLAR VE KUYUMCULUK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Uzmanı …

18. Mağaza Görevlisi Genel Başvuru

Yemeksepeti için Tüm Türkiye bölgesinde Mağaza Görevlisi Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

19. Genel Başvuru

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İzmir Karataş Hastanesi için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

20. E-Ticaret Depo Görevlisi -Genel Müdürlük

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizia Moda Tekstil San Ve Dış Tic.Ltd. Şti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret Depo Görevlisi -Genel Müdürlük arayışımız …

21. Genel Muhasebe Uzmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sneaks Up için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Genel Başvuru ( Engelli )

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aras Kargo için İstanbul (Tümü) +13 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru ( Engelli ) arayışımız bulunmaktadır.

23. Genel Başvuru

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SarıBekir Ambalaj Sanayi ve Ticaret AŞ için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

24. Moneypay Genel Başvuru (Engelli)

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Moneypay Genel Başvuru (Engelli) arayışımız bulunmaktadır.

25. E-Ticaret Uzmanı -Aker Genel Müdürlük

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKER MAĞAZACILIK TEKSTİL TİC.VE SAN. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret Uzmanı -Aker Genel Müdürlük arayışımız bulunmaktadır.