1. Mağaza Satış Danışmanı ( Vadistanbul Gsstore)

MBA Tarım Hayvancılık Gıda için İstanbul Avrupa bölgesinde Mağaza Satış Danışmanı ( Vadistanbul Gsstore) arayışımız bulunmaktadır.

2. Mağaza Görsel Sorumlusu - Vadistanbul Avm

English Home için İstanbul Avrupa bölgesinde Mağaza Görsel Sorumlusu - Vadistanbul Avm arayışımız bulunmaktadır.

3. Vadistanbul Park Migros Satış Danışmanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vadistanbul Park Migros Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Mağaza Satış Danışmanı / Vadistanbul Spx

Spx-Sport Point Extreme için İstanbul Avrupa bölgesinde Mağaza Satış Danışmanı / Vadistanbul Spx arayışımız bulunmaktadır.

5. Vadistanbul Avm - Satış Danışmanı

Calzedonia Tk Dış Tic. Ltd. Şti için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vadistanbul Avm - Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Vadistanbul Mağaza Satış Temsilcisi

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eyüp Sabri Tuncer Kozmetik Sanayi A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vadistanbul Mağaza Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Operasyon Asistanı ( Engelli) -F21 Vadistanbul

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fiba Perakende Grubu için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Asistanı ( Engelli) -F21 Vadistanbul arayışımız bulunmaktadır.

8. Satış Danışmanı (Vadistanbul - Columbia)

Gözalan için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı (Vadistanbul - Columbia) arayışımız bulunmaktadır.

9. Mağaza Satış Danışmanı ( Vadistanbul Gsstore)

MBA Tarım Hayvancılık Gıda için İstanbul Avrupa bölgesinde Mağaza Satış Danışmanı ( Vadistanbul Gsstore) arayışımız bulunmaktadır.

10. Mağaza Satış Danışmanı - Vadistanbul Avm

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Narkonteks Tekstil İth.İhr.San ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Satış Danışmanı - Vadistanbul Avm arayışımız bulunmaktadır.

11. Satis Aplikasyon Uzmanı

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için İstanbul (Tümü) +6 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satis Aplikasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Gant Part Time Satış Danışmanı / Türkiye

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eren Perakende için İstanbul (Tümü) +10 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gant Part Time Satış Danışmanı / Türkiye arayışımız bulunmaktadır.

13. Satış Temsilcisi / Mac One Vadistanbul

Spor sektöründe faaliyet gösteren firmamız MARS SPORTİF TESİSLER İŞLETMECİLİĞİ A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi / Mac One Vadistanbul arayışımız bulunmaktadır.

14. Vadistanbul Avm - Satış Danışmanı

Calzedonia Tk Dış Tic. Ltd. Şti için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vadistanbul Avm - Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.