1. İplik Üretim/İşletme Şefi

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Güntaş Gündüzbey İplik Ve Dokuma Fabrikaları San V için Malatya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İplik Üretim/İşletme Şefi arayışımız bulunmaktadır.

2. Şeritli Dar Dokuma Operatörü

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜLDOĞAN MENSUCAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şeritli Dar Dokuma Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

3. Dokuma Müdürü

Finber Tekstil için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dokuma Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

4. Güney Doğu Anadolu Saha Satış Sorumlusu

Finansal Hizmetler sektöründe faaliyet gösteren firmamız BPN Ödeme & E-Para Hizmetleri için Adana +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güney Doğu Anadolu Saha Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

5. Modelist (Dokuma)

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Koton için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist (Dokuma) arayışımız bulunmaktadır.

6. Kadın Doğum Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZEL AVİCENNA HASTANESİ ESENLER için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kadın Doğum Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. İnsan Kaynakları İş Ortağı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız DOKU ESTETİK VE SAĞLIK HİZ. TİC. LTD. ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları İş Ortağı arayışımız bulunmaktadır.

8. Yönetici Asistanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız HATKO DOKUMA TEKSTİLİNŞ.TAAH. VE TİCLTD.ŞTİ. için Hatay bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Polish (Lehçe) Bilen Inbound Müşteri Danışmanı

Doğa İnsan Kaynakları için İzmir, Ankara, İstanbul Anadolu, İstanbu... bölgesinde Polish (Lehçe) Bilen Inbound Müşteri Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. İngilizce Bilen Spor Danışmanı (İstanbul)

Doğa İnsan Kaynakları için İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa bölgesinde İngilizce Bilen Spor Danışmanı (İstanbul) arayışımız bulunmaktadır.

11. Canias ERP Uzmanı

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAS SENTETİK DOKUMA SAN VE TİC A.Ş için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Canias ERP Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Genel Başvuru

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğa Koleji Erzincan Kampüsü için Erzincan bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

13. Kumaş Depo Sorumlusu

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAS SENTETİK DOKUMA SAN VE TİC A.Ş için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kumaş Depo Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

14. Almanca Bilen Müşteri Danışmanı (Home Office)

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğa İnsan Kaynakları için İstanbul (Tümü) +67 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen Müşteri Danışmanı (Home Office) arayışımız bulunmaktadır.

15. Almanca Bilen Back Office Moda Danışmanı

Doğa İnsan Kaynakları için Tüm Türkiye bölgesinde Almanca Bilen Back Office Moda Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Danca Bilen İletişim Merkezi Danışmanı (Antalya)

Doğa İnsan Kaynakları için Antalya bölgesinde Danca Bilen İletişim Merkezi Danışmanı (Antalya) arayışımız bulunmaktadır.

17. Flemenkçe Bilen Kargo Danışmanı

Doğa İnsan Kaynakları için Tüm Türkiye bölgesinde Flemenkçe Bilen Kargo Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Planlama Elemanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız AYYILDIZ DOKUMA KUMAŞ PAZ.SAN.VE TİC.A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. İnsan Kaynakları ve İdari İşler Şefi

Doka Endüstri Ltd. Şti. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları ve İdari İşler Şefi arayışımız bulunmaktadır.

20. Üretim Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğu Pres Otomotiv ve Teknik Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

21. Müşteri Temsilcisi

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız AYYILDIZ DOKUMA KUMAŞ PAZ.SAN.VE TİC.A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Finans Personeli

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız FURTEKS DOKUMA SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Personeli arayışımız bulunmaktadır.

23. B2b Almanca Kariyer Fırsatını Kaçırma

Doğa İnsan Kaynakları için Tüm Türkiye bölgesinde B2b Almanca Kariyer Fırsatını Kaçırma arayışımız bulunmaktadır.

24. Diş Hekimi Asistanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız DOKU ESTETİK VE SAĞLIK HİZ. TİC. LTD. ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diş Hekimi Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Almanca Bilen Satış Danışmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız DOKU ESTETİK VE SAĞLIK HİZ. TİC. LTD. ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.