1. Pratisyen Hekim / Uzm. Hekim

Sağlık Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız BEYAZ MELEKLER ÖZEL SAĞLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Denizli +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pratisyen Hekim / Uzm. …

2. Diş Hekimi Asistanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İntermed Sağlık Hizmetleri A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diş Hekimi Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Uluslararası Hasta Danışman Hekimi

Hastaneler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Grup Florence Nightingale Hastaneleri için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uluslararası Hasta Danışman Hekimi arayışımız bulunmaktadır.

4. Diş Hekimi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız DENTWAY AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI KLİNİKLERİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diş Hekimi arayışımız bulunmaktadır.

5. Pratisyen Hekim (Dragos)

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bezmialem Vakıf Üniversitesi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pratisyen Hekim (Dragos) arayışımız bulunmaktadır.

6. Diş Hekimi Asistanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dr.Esra Silahtar için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diş Hekimi Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Kat Hekimi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kat Hekimi arayışımız bulunmaktadır.

8. Kat Hekimi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kat Hekimi arayışımız bulunmaktadır.

9. Diş Hekimi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Esteworld Plastik Cerrahi Sağlık Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diş Hekimi arayışımız bulunmaktadır.

10. Veteriner Hekim

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Biruni Üniversitesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Veteriner Hekim arayışımız bulunmaktadır.

11. Alife-Hekim

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Acıbadem Mobil Sağlık Hiz. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Alife-Hekim arayışımız bulunmaktadır.

12. Diş Hekimi Asistanı-Bodrum

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hospitadent Dental Group için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diş Hekimi Asistanı-Bodrum arayışımız bulunmaktadır.

13. Aile Hekimi Uzmanı - Lifeclub

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Acıbadem Sağlık Hizmetleri Tic. A.Ş. - LIFECLUB SAĞLIKLI YAŞAM HİZMETLERİ için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aile Hekimi Uzmanı - Lifeclub arayışımız bulunmaktadır.

14. Hemodiyaliz Hekimi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız DAVİVA DİYALİZ HİZMETLERİ A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hemodiyaliz Hekimi arayışımız bulunmaktadır.

15. Acil Servis Hekimi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZEL AVİCENNA HASTANESİ ESENLER için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Acil Servis Hekimi arayışımız bulunmaktadır.

16. Acil Servis Hekimi(Üsküdar)

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Veni Vidi Göz Grup için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Acil Servis Hekimi(Üsküdar) arayışımız bulunmaktadır.

17. Pratisyen Hekim

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Esteworld Plastik Cerrahi Sağlık Grubu için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pratisyen Hekim arayışımız bulunmaktadır.

18. Diş Hekimi

Sağlık Kuruluşları sektöründe faaliyet gösteren firmamız AK 212 BAYRAMPAŞA DİŞ SAĞ.HİZ.SAN VE TİC.LTD.ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diş Hekimi arayışımız bulunmaktadır.

19. Diş Hekimi

Sağlık Kuruluşları sektöründe faaliyet gösteren firmamız AK 212 BAYRAMPAŞA DİŞ SAĞ.HİZ.SAN VE TİC.LTD.ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diş Hekimi arayışımız bulunmaktadır.

20. Mağaza Müdürü

Ev Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ADORE MOBILYA SAN.VE DIS TIC.A.S. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

21. İş Geliştirme Uzman Yardımcısı

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız MNR LOJISTIK VE DIS TICARET LTD. STI. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak İş Geliştirme Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

22. Mali İşler Görevlisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Lokman Hekim Sağlık Grubu için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Hasta Yatış Çıkış Yetkilisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Lokman Hekim Sağlık Grubu için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Yatış Çıkış Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

24. İnsan Kaynakları Uzmanı - Sakarya

Çelik Montaj İmalat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hekim Yapı için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı - Sakarya arayışımız bulunmaktadır.

25. İşe Alım Müdürü

Çelik Montaj İmalat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hekim Holding A.Ş. için İstanbul(Asya), Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Müdürü arayışımız bulunmaktadır.