1. Servis ve Hasar Danışmanı(İzmir)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Togg için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis ve Hasar Danışmanı(İzmir) arayışımız bulunmaktadır.

2. Çay Servis ve Temizlik Elemanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Promet Dış Ticaret Ve İnş.Aş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çay Servis ve Temizlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Biomedikal Teknik Servis Elemanı

Tıbbi Cihaz ve Malzemeler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fizyomed Tıb.Cih.Ltd.Şti için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Biomedikal Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Servis Şoförü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aşan mühendislik için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

5. Acil Servis Hasta Kayıt Yetkilisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sentez Sağlık Hizmetleri A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Acil Servis Hasta Kayıt Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Servis Danışmanı/ Hasar Uzmanı / Garanti Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kılıçlar Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti. için Mersin +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Danışmanı/ Hasar Uzmanı / Garanti Uzmanı arayışımız …

7. Bölge Servis Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAYMAK için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Servis Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

8. Forklift Servis Teknisyeni (Rusça Bilen)

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız HASEL İSTİF MAKİNALARI SAN.VE TİC.A.Ş. için İstanbul(Asya) +5 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Forklift Servis Teknisyeni (Rusça Bilen) arayışımız bulunmaktadır.

9. Çay Servis ve Temizlik Elemanı

ÖNAYLAR GROUP için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çay Servis ve Temizlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Teknik Servis Elemanı

Elektronik Güvenlik Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız IPS Teknoloji ve Bilişim Sis. San, Tic, Ltd. Şti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Hasar Servis Danışmanı

Şengüller Otomotiv A.Ş için Van bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Servis Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Teknik Servis Yetkilisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız NiziplioğluTurizm Yatırımları Otel.San Tic Ltd Şti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Servis Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tan Oto Motorlu Araçlar Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Çay Servis ve Temizlik Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÜMİTMETAL DEMİR ÇELİK İNŞAAT MAK.MADSAN.VE DIŞ TİC.A için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çay Servis ve Temizlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Teknik Servis Personel

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız FİBERANT İLETİŞİM HİZMETLERİ İNŞ. TUR. TİC. LTD. ŞTİ. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Personel arayışımız bulunmaktadır.

16. İzmir Bölge Elektrik Servis Teknisyeni

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız HALICI ENDÜSTRİ TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İzmir Bölge Elektrik Servis Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

17. Forklift Servis Teknisyeni (Antalya)

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız HASEL İSTİF MAKİNALARI SAN.VE TİC.A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Forklift Servis Teknisyeni (Antalya) arayışımız bulunmaktadır.

18. Kliniğimize Deneyimli Hemşire - Regen

Servisler sektöründe faaliyet gösteren firmamız REGEN ULUSLARARASI SAĞLIK HİZMETLERİ VE TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kliniğimize Deneyimli Hemşire - Regen arayışımız bulunmaktadır.

19. Hasta İlişkileri - Banko Personeli - Regen

Servisler sektöründe faaliyet gösteren firmamız REGEN ULUSLARARASI SAĞLIK HİZMETLERİ VE TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta İlişkileri - Banko Personeli - Regen arayışımız …

20. Regen Kliniğimize Deneyimli Hemşire - Getat

Servisler sektöründe faaliyet gösteren firmamız REGEN ULUSLARARASI SAĞLIK HİZMETLERİ VE TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Regen Kliniğimize Deneyimli Hemşire - Getat arayışımız bulunmaktadır.

21. İdari İşler Uzman Yardımcısı-Ankara

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çelebi Hava Servisi için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İdari İşler Uzman Yardımcısı-Ankara arayışımız bulunmaktadır.

22. Forklift Operatörü

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çelebi Hava Servisi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Forklift Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

23. Mağaza Satış Elemanı

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Smart Servis A.ş için İstanbul (Tümü) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Satış Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Gsm Teknisyeni

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Smart Servis A.ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gsm Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

25. Internal Sales Representative

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bamesa Çelik Servis Merkezi A.Ş. için Manisa bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Internal Sales Representative arayışımız bulunmaktadır.