1. Türkiye Geneli Genel Cerrahi Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Blt bilişim hizmetleri için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Türkiye Geneli Genel Cerrahi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Plastik Cerrahi Servis Hemşiresi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız COOLEST CLINIC SAĞLIK TURİZMİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Plastik Cerrahi Servis Hemşiresi arayışımız bulunmaktadır.

3. Kardiyovasküler Cerrahi Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kolan Hastanesi-PINAR MEDİKAL SAĞLIK VE EĞİTİM HİZMETLERİ İNŞAAT A.Ş. Büyükçekmece Sağlık ve Eğitim Hizm. İnş. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kardiyovasküler Cerrahi …

4. Beyin ve Sinir Cerrahı (Dragos)

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bezmialem Vakıf Üniversitesi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Beyin ve Sinir Cerrahı (Dragos) arayışımız bulunmaktadır.

5. Türkiye Geneli Genel Cerrahi Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Blt bilişim hizmetleri için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Türkiye Geneli Genel Cerrahi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Genel Cerrahi Uzmanı (Dragos)

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bezmialem Vakıf Üniversitesi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Cerrahi Uzmanı (Dragos) arayışımız bulunmaktadır.

7. Diş Hekimi Cerrahi Asistanı

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız DİO İMPLANT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diş Hekimi Cerrahi Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Satış Pazarlama ( Sağlık Turzm )

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özel Maslak Cerrahi Tıp Merkezi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama ( Sağlık Turzm ) arayışımız bulunmaktadır.

9. Diş Hekimi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Esteworld Plastik Cerrahi Sağlık Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diş Hekimi arayışımız bulunmaktadır.

10. Pratisyen Hekim

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Esteworld Plastik Cerrahi Sağlık Grubu için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pratisyen Hekim arayışımız bulunmaktadır.

11. Podolog

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Esteworld Plastik Cerrahi Sağlık Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Podolog arayışımız bulunmaktadır.

12. Saç Ekim Hemşiresi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Esteworld Plastik Cerrahi Sağlık Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saç Ekim Hemşiresi arayışımız bulunmaktadır.

13. Bilgi İşlem Destek Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Esteworld Plastik Cerrahi Sağlık Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Destek Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Yurt Dışı Sağlık Danışmanı(Romence)

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Esteworld Plastik Cerrahi Sağlık Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurt Dışı Sağlık Danışmanı(Romence) arayışımız bulunmaktadır.

15. Müşteri İlişkileri Uzmanı

Özel DenCer Denizli Cerrahi Hastane ve Sağlık Hizm için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri İlişkileri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Sağlık Turizmi Uzmanı

Özel DenCer Denizli Cerrahi Hastane ve Sağlık Hizm için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sağlık Turizmi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Poliklinik Hemşiresi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Esteworld Plastik Cerrahi Sağlık Grubu için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Poliklinik Hemşiresi arayışımız bulunmaktadır.

18. Misafir İlişkileri Sorumlusu

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Esteworld Plastik Cerrahi Sağlık Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Misafir İlişkileri Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

19. Sağlık Danışmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Esteworld Plastik Cerrahi Sağlık Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sağlık Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Web Developer

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Esteworld Plastik Cerrahi Sağlık Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Web Developer arayışımız bulunmaktadır.

21. Uluslararası Satış Sorumlusu

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doç.Dr.Murat Sarıcı Plastik Cerrahi Kliniği için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uluslararası Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

22. Estetisyen

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Op.Dr.Çetin Duygu Estetik Cerrahi Muayenehanesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Estetisyen arayışımız bulunmaktadır.

23. Hasta Kayıt Yetkilisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Esteworld Plastik Cerrahi Sağlık Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Kayıt Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Yurtiçi İnteraktif Satış Pazarlama Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Esteworld Plastik Cerrahi Sağlık Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtiçi İnteraktif Satış Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Ameliyathane Teknikeri ve Servis Hemşiresi

Sağlık Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Op. Dr. Özgen Kıvanç | Plastik, Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ameliyathane Teknikeri ve Servis Hemşiresi arayışımız …