1. Yönetici Asistanı (İstanbul, Kahramanmaraş)

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kahramanmaraş Kağıt San. Tic. A.Ş için İstanbul(Asya), Kahramanmaraş bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı (İstanbul, Kahramanmaraş) arayışımız bulunmaktadır.

2. Operasyon Asistanı (Depo Görevlisi) Nişantaşı Cadde

Marks&Spencer için İstanbul Avrupa bölgesinde Operasyon Asistanı (Depo Görevlisi) Nişantaşı Cadde arayışımız bulunmaktadır.

3. Ofis Asistanı

Medya sektöründe faaliyet gösteren firmamız LH POST PRODÜKSİYON YAPIM için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Butik Asistanı

Mücevherat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Randstad Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Butik Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Yönetici Asistanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız HATKO DOKUMA TEKSTİLİNŞ.TAAH. VE TİCLTD.ŞTİ. için Hatay bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Yönetici Asistanı

Ecza Depoları ve Eczaneler sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Güneş Ecza Deposu A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Asistanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız KÖŞKDERE OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Diş Hekimi Asistanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İntermed Sağlık Hizmetleri A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diş Hekimi Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Stüdyo Asistanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız FİMKA BİLİŞİM ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Stüdyo Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Satış Asistanı - Antalya

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sur Yapı Endüstri San. ve Tic. A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Asistanı - Antalya arayışımız bulunmaktadır.

11. Ofis Asistanı

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız YLB PROJE GELİŞTİRME A.Ş / RE/MAX Advantage için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Dava Takip Asistanı

Finansal Hizmetler sektöründe faaliyet gösteren firmamız İSTANBUL VARLIK YÖNETİM ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dava Takip Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Genel Müdür Asistanı

PARAKOLAY ELEKTRONİK PARA ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Müdür Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Muhasebe Asistanı

LG CHEM TK KİMYA SAN. ve TİC. LTD.ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Muhasebe Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Müşteri Temsilcisi Asistanı

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kipaş Holding için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Yönetici Asistanı

Stunner Dış Tic A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Diş Hekimi Asistanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dr.Esra Silahtar için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diş Hekimi Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Müşteri Temsilcisi Asistanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akkuş Tekstil için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Muhasebe Asistanı

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız puzzzlechem mak.san.tic.ltd.şti için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Yönetici Asistanı (Gaziantep)

İş Güvenliği Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız MBT Mühendislik için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı (Gaziantep) arayışımız bulunmaktadır.

21. Planlama Asistanı

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARABIAN OUD için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Modelist Asistanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız KİBRİT DİZAYN TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Üst Düzey Yönetici Asistanı

Finansal Hizmetler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ata Finans Grubu için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üst Düzey Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Satış Pazarlama ( Sağlık Turzm )

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özel Maslak Cerrahi Tıp Merkezi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama ( Sağlık Turzm ) arayışımız bulunmaktadır.

25. Diş Hekimi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Esteworld Plastik Cerrahi Sağlık Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diş Hekimi arayışımız bulunmaktadır.