1. Barmen / Barmaid- The Hunger Akaretler

Restaurant - Bar - Cafe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sos Lokanta İşletmeciliği Gıda Turizm İnşaat San. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Barmen / Barmaid- The Hunger Akaretler …

2. Aşçı Yardımcısı-The Hunger Akaretler

Restaurant - Bar - Cafe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sos Lokanta İşletmeciliği Gıda Turizm İnşaat San. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aşçı Yardımcısı-The Hunger Akaretler arayışımız bulunmaktadır.

3. Salon Şefi-The Hunger Akaretler

Restaurant - Bar - Cafe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sos Lokanta İşletmeciliği Gıda Turizm İnşaat San. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Salon Şefi-The Hunger Akaretler arayışımız bulunmaktadır.

4. Garson- The Hunger Akaretler

Restaurant - Bar - Cafe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sos Lokanta İşletmeciliği Gıda Turizm İnşaat San. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Garson- The Hunger Akaretler arayışımız bulunmaktadır.

5. Aşçı-The Hunger Akaretler

Restaurant - Bar - Cafe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sos Lokanta İşletmeciliği Gıda Turizm İnşaat San. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aşçı-The Hunger Akaretler arayışımız bulunmaktadır.

6. Graphic Designer

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEPOT KONAKLAMA HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Graphic Designer arayışımız bulunmaktadır.

7. Grafiker

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız HELVACI GROUP GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafiker arayışımız bulunmaktadır.

8. E-Ticaret Depo Görevlisi -Genel Müdürlük

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizia Moda Tekstil San Ve Dış Tic.Ltd. Şti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret Depo Görevlisi -Genel Müdürlük arayışımız …

9. Demi Şef - Frankie

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız d.ream (Doğuş Restaurant Entertainment & Management) için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Demi Şef - Frankie arayışımız bulunmaktadır.

10. Chef D Partie - Frankie

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız d.ream (Doğuş Restaurant Entertainment & Management) için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Chef D Partie - Frankie arayışımız bulunmaktadır.

11. Bulaşıkhane Elemanı - Da Mario Etiler

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız d.ream (Doğuş Restaurant Entertainment & Management) için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bulaşıkhane Elemanı - Da Mario Etiler arayışımız bulunmaktadır.

12. Commis (Pastane) - Biz İstanbul

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız d.ream (Doğuş Restaurant Entertainment & Management) için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Commis (Pastane) - Biz İstanbul arayışımız bulunmaktadır.

13. Commis - Frankie

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız d.ream (Doğuş Restaurant Entertainment & Management) için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Commis - Frankie arayışımız bulunmaktadır.

14. Pastacı

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız CookShop için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pastacı arayışımız bulunmaktadır.

15. Starbucks Barista / Çeşme

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Starbucks Barista / Çeşme arayışımız bulunmaktadır.

16. Sevkiyat Şoförü

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız CookShop için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

17. Mutfak Elemanı

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız NERO RESTAURANT HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Eskişehir +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mutfak Elemanı arayışımız …

18. Kasiyer ve Garson

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız NERO RESTAURANT HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Eskişehir +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasiyer ve Garson …

19. Kasiyer

Restaurant - Bar - Cafe sektöründe faaliyet gösteren firmamız The Galliard için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasiyer arayışımız bulunmaktadır.

20. Demi Şef

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız The Galliard Restaurant için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Demi Şef arayışımız bulunmaktadır.

21. Yiyecek İçecek Şefi

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Artaş Turizm için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yiyecek İçecek Şefi arayışımız bulunmaktadır.

22. Part Time Satış Asistanı - Akmerkez Avm

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Godiva için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Part Time Satış Asistanı - Akmerkez Avm arayışımız bulunmaktadır.

23. Barista Şefi

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız K4 BOTANİK AKSESUAR VE GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Barista Şefi arayışımız bulunmaktadır.

24. Mutfak Elemanı

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Le Tacos için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mutfak Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Garson

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız GURUR OTELCİLİK HİZMETLERİ TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Garson arayışımız bulunmaktadır.