1. Çay Servis ve Temizlik Elemanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Promet Dış Ticaret Ve İnş.Aş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çay Servis ve Temizlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Biomedikal Teknik Servis Elemanı

Tıbbi Cihaz ve Malzemeler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fizyomed Tıb.Cih.Ltd.Şti için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Biomedikal Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Muhasebe Elemanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız LEVEL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Muhaberat Elemanı

Yapı Malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız EKOL YAPI MALZEMELERİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhaberat Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Servis ve Hasar Danışmanı(İzmir)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Togg için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis ve Hasar Danışmanı(İzmir) arayışımız bulunmaktadır.

6. Ön Muhasebe Elemanı

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rodoplu STORE için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Servis Şoförü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aşan mühendislik için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

8. Ön Muhasebe Elemanı

Temizlik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ŞEVKET KÖSEOĞLU için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Pano Montaj Elemanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız REVOTEK ELEKTRONİK SAN. VE TİC. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pano Montaj Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Depo Sevkiyat Elemanı

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÜNLÜ TEKNİK RULMAN TİC. VE SAN. A.Ş için İstanbul (Tümü) +4 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sevkiyat Elemanı arayışımız …

11. Acil Servis Hasta Kayıt Yetkilisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sentez Sağlık Hizmetleri A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Acil Servis Hasta Kayıt Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Özel Güvenlik Elemanı

KAĞITHANE BAŞAK KONUTLARI SİTE YÖNETİMİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Özel Güvenlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Bireysel Pazarlama Elemanı

Kumaş & İplik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dima Franko Dış Ticaret Ve Tekstil Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bireysel Pazarlama Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Dış Ticaret Elemanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fame Otomotiv Döküm Mak. San. Tic. Ltd. Şti. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Satış Elemanı

Elektrik - Elektronik Malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Muhasebe Elemanı

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİLGİN METAL OTO GIDA İNŞ TAAH SAN TİC LTD ŞTİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Laboratuvar & Kalite Kontrol Elemanı

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ulas Gida Un Tekstil Nak Tic San A.S. için Kırklareli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Laboratuvar & Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Üretim Elemanı

Kimya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Prosim Kimya Sanayi için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Servis Danışmanı/ Hasar Uzmanı / Garanti Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kılıçlar Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti. için Mersin +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Danışmanı/ Hasar Uzmanı / Garanti Uzmanı arayışımız …

20. Muhasebe Elemanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız AYDIN KURUYEMİŞ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Muhasebe Elemanı

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız RK KLİMA MÜHENDİSLİK İNŞAAT TURİZM DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Dış Ticaret Elemanı

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız milkotek hommak için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Kliniğimize Deneyimli Hemşire - Regen

Servisler sektöründe faaliyet gösteren firmamız REGEN ULUSLARARASI SAĞLIK HİZMETLERİ VE TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kliniğimize Deneyimli Hemşire - Regen arayışımız bulunmaktadır.

24. Hasta İlişkileri - Banko Personeli - Regen

Servisler sektöründe faaliyet gösteren firmamız REGEN ULUSLARARASI SAĞLIK HİZMETLERİ VE TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta İlişkileri - Banko Personeli - Regen arayışımız …

25. Regen Kliniğimize Deneyimli Hemşire - Getat

Servisler sektöründe faaliyet gösteren firmamız REGEN ULUSLARARASI SAĞLIK HİZMETLERİ VE TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Regen Kliniğimize Deneyimli Hemşire - Getat arayışımız bulunmaktadır.