1. Kaporta Boya Ustası

Mengerler Ticaret Türk A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kaporta Boya Ustası arayışımız bulunmaktadır.

2. Emtek Metal A.Ş. - Boya Ustası

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız EMTEK METAL MAKİNA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Emtek Metal A.Ş. - Boya Ustası arayışımız bulunmaktadır.

3. Muhasebe Uzman Yardımcısı

Boya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKÇALI BOYA VE KİMYASAN.TİC.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

4. Boya Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hidromek-Hidrolik Ve Mekanik Makina İmalat Sanayi ve Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Boya Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

5. Kaporta & Boya Teknisyeni - Silivri

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çetaş Otomotiv için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kaporta & Boya Teknisyeni - Silivri arayışımız bulunmaktadır.

6. Boya Operatörü

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hidromek-Hidrolik Ve Mekanik Makina İmalat Sanayi ve Tic. A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Boya Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

7. Yaş Boya Ustası/Yardımcısı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENELSAN ELEKTRONİK SAN. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yaş Boya Ustası/Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

8. Muhasebe Elemanı

Boya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız FORTİS BOYA AŞ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Üretim Mühendisi

Tekstil Boya ve Kimyasalları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALTO HOLDİNG A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Satış Destek Stajyeri

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Jotun Boya Sanayi ve Tic. A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Destek Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

11. Üretim Mühendisi

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğanlar Mobilya Grubu imalat San.ve Tic. A.Ş için Düzce bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Kıdemli Muhasebe Uzmanı

Tekstil Boya ve Kimyasalları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Anadolu Kimya San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Saç Kalıpçısı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Miksan Makina Kalıp ve Yedek Parça imalat San. Dış için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saç Kalıpçısı arayışımız bulunmaktadır.

14. Robotik Proje Mühendisi

Otomasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız PNTROB ROBOTİK BOYA TEKNOLOJİLERİ MAKİNE OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Robotik Proje Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Saha Satış Sorumlusu

Otomasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız PNTROB ROBOTİK BOYA TEKNOLOJİLERİ MAKİNE OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

16. Merchandiser

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ünteks Boya Baskı Apre Teks.San. İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Merchandiser arayışımız bulunmaktadır.

17. İşletme Mühendisi

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yasham Duvar Kağıtları Boya ve Kimya San. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşletme Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Mekanik Bakım Teknisyeni

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yasham Duvar Kağıtları Boya ve Kimya San. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

19. Forklift Operatörü

Ünteks Boya Baskı Apre Teks.San. İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Forklift Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

20. Satış Pazarlama Uzmanı

Tekstil Boya ve Kimyasalları sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAVİ COLOUR KİMYA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Elektrik Bakım Teknisyeni

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğanlar Mobilya Grubu imalat San.ve Tic. A.Ş için Çanakkale bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

22. Satış Danışmanı- Doğtaş Mağazalar

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğanlar Mobilya Grubu imalat San.ve Tic. A.Ş için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı- Doğtaş Mağazalar arayışımız bulunmaktadır.

23. İdari İşler Uzman Yardımcısı

Boya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız STİL TRAFİK İŞARETLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İdari İşler Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

24. Proje Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARTI LAZER METAL TOZ BOYA SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Muhasebe Elemanı

Boyama Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Opak Boya San.ve Tic.Ltd.Şti. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.