1. Commodity Operator

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALECOR MADENCİLİK VE ENERJİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Commodity Operator arayışımız bulunmaktadır.

2. Export Area Sales Engineers

Boru Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Subor Boru San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Export Area Sales Engineers arayışımız bulunmaktadır.

3. Satış Danışmanı - Niğde Atatürk Bulvarı Bor Yolu Cadde

Madame Coco için Niğde bölgesinde Satış Danışmanı - Niğde Atatürk Bulvarı Bor Yolu Cadde arayışımız bulunmaktadır.

4. Dizayn Boru Tasarımcısı

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız Uzmar Gemi İnşa San. Ve Tic.A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dizayn Boru Tasarımcısı arayışımız bulunmaktadır.

5. Dış Ticaret Operasyon Uzmanı

Boru Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hatboru Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Hatay bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. İhracat Satış Temsilcisi

Ege Toros Boru Profil San.Tic.Ltd.Şti. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Kıdemli Denetçi

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KUZEY BORU A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Denetçi arayışımız bulunmaktadır.

8. Denetçi

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KUZEY BORU A.Ş. için Aksaray bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Denetçi arayışımız bulunmaktadır.

9. Elektrik Bakım Teknisyeni

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız NEVSAC BORU PROFİL için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

10. Hidrolik Pompa Ustası

Boru Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız VATAN HİDROLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hidrolik Pompa Ustası arayışımız bulunmaktadır.

11. İhracat Satış Temsilcisi

Ege Toros Boru Profil San.Tic.Ltd.Şti. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

12. İhracat Pazarlama Uzmanı

Boru Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BALÇIK ISI ELEMANLARI SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Araştırma Geliştirme / Arge Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız BORSAN KABLO ELEKTRİK AYDINLATMA İNŞ.SAN.VE TİC.A.Ş. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araştırma Geliştirme / Arge Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. İmalat Şefi

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız NOKSEL ÇELİK BORU SAN.A.Ş. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İmalat Şefi arayışımız bulunmaktadır.

15. Meydancı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SEBA ÇELİK BORU EK PARÇALARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Meydancı arayışımız bulunmaktadır.

16. ERP Uzmanı

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KUZEY BORU A.Ş. için Aksaray bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak ERP Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Çay Servis ve Temizlik Elemanı

Boru Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Lider Firma için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çay Servis ve Temizlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Makine Teknikeri

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız IC IÇTAS ENDÜSTRIYEL BORU LOJISTIK VE ÇELIK IMALATLARI ANONIM SIRKETI için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

19. Üretim Planlama Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız BORSAN KABLO ELEKTRİK AYDINLATMA İNŞ.SAN.TİC.A.Ş. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Depo Yöneticisi

Ege Toros Boru Profil için İzmir bölgesinde Depo Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Depo ve Sevkiyat Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Erhas Boru ve Mak. Ekipmanları San. Tic. A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo ve Sevkiyat Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

22. Proses Kalite Kontrol Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Erhas Boru ve Mak. Ekipmanları San. Tic. A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proses Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Özlük İşleri Uzman Yardımcısı- Engelli

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız BOR HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Özlük İşleri Uzman Yardımcısı- Engelli arayışımız bulunmaktadır.

24. Ön Muhasebe Stajyeri

Boru Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SERDAROĞLU TESİSAT TEKNİK MALZEME SAN.TİC.A.Ş. için Ankara bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

25. Mutfak Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SEBA ÇELİK BORU EK PARÇALARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mutfak Elemanı arayışımız bulunmaktadır.