1. Engelli Lojistik Depo Elemanı

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akiş Boya San.Tic A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Engelli Lojistik Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Depo Elemanı

CR ETİKET için İstanbul Avrupa bölgesinde Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Depo Sevkiyat Şoförü

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ekşilioğlu Gıda ve Temizlik Ltd. Şti. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sevkiyat Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

4. Depo Sevkiyat Müdürü

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİLFEN ŞİRKETLER TOPLULUĞU için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sevkiyat Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

5. Aksesuar Depo Elemanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Merkoteks Tekstil San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aksesuar Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Lojistik Depo Operatörü ( Yalova )

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız LC Waikiki için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Depo Operatörü ( Yalova ) arayışımız bulunmaktadır.

7. Depo Asistanı Vakkorama Cafe Akmerkez

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız VAKKO GIDA A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Asistanı Vakkorama Cafe Akmerkez arayışımız bulunmaktadır.

8. Depo Asistanı Vakkorama Cafe Aqua Florya

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız VAKKO GIDA A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Asistanı Vakkorama Cafe Aqua Florya arayışımız bulunmaktadır.

9. Depo Elemanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız UZUNYAZ BOYA için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Depo Elemanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Depo Sevkiyat Elemanı

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fevup Brands için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sevkiyat Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Depo Ekip Üyesi - IKEA Ümraniye

IKEA için İstanbul Anadolu bölgesinde Depo Ekip Üyesi - IKEA Ümraniye arayışımız bulunmaktadır.

13. Depo Elemanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ANA BASIN YAYIN GIDAİNŞAAT SAN.VE TİC A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Depo Koordinatörü

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Slimwell Kozmetik Medikal ve Sportif Ürünler AŞ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Koordinatörü arayışımız bulunmaktadır.

15. Yiyecek İçeçek Depo Ekip Üyesi - IKEA Bornova

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız IKEA Türkiye MAPA Mobilya A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yiyecek İçeçek Depo Ekip Üyesi - IKEA Bornova arayışımız bulunmaktadır.

16. Hammadde Depo Görevlisi

Beta Optik için İstanbul Anadolu bölgesinde Hammadde Depo Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Depo Elemanı

Yapı Market sektöründe faaliyet gösteren firmamız STARWOOD YAPI MARKETLERİ-YAPI MALZEMELERİ SANAYİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Depo Personeli / İzmir Menderes

Kim Grup için İzmir bölgesinde Depo Personeli / İzmir Menderes arayışımız bulunmaktadır.

19. Depo Görevlisi (İstanbul Avrupa)

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kolay Gelsin için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Görevlisi (İstanbul Avrupa) arayışımız bulunmaktadır.

20. Depo Elemanı

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Royal Küçük Ev Aletleri için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Kocaeli Çayırova Parkova-Depo Sorumlusu

Madame Coco için Kocaeli, İstanbul Anadolu bölgesinde Kocaeli Çayırova Parkova-Depo Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

22. Depo Elemanı

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEKNOVA MATBAACILIK KİMYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Depo Görevlisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENBEY GIDA SANAYİ VE TİC. A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı

Depo - Antrepo sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hedef Tüketim Ürünleri San. ve Dış Tic. A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı

Depo - Antrepo sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hedef Tüketim Ürünleri San. ve Dış Tic. A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.