1. Satış Danışmanı - Manisa

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Manisa arayışımız bulunmaktadır.

2. Satış Danışmanı - Manisa (Turgutlu)

Eve Shop için Manisa bölgesinde Satış Danışmanı - Manisa (Turgutlu) arayışımız bulunmaktadır.

3. Bebekolog /Part Satış Danışmanı -İnegöl Avm

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için Bursa bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Bebekolog /Part Satış Danışmanı -İnegöl Avm arayışımız bulunmaktadır.

4. Bebekolog /Satış Danışmanı -Gebze Center

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bebekolog /Satış Danışmanı -Gebze Center arayışımız bulunmaktadır.

5. Bebekolog /Part Satış Danışmanı-Gebze Center

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için Kocaeli bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Bebekolog /Part Satış Danışmanı-Gebze Center arayışımız bulunmaktadır.

6. Yatırım ve Proje Mühendisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız SDA Gıda A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yatırım ve Proje Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Satış Analiz Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız TELESET ELEKTROMEKANİK SAN. VE TİC. A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Analiz Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

8. İnşaat Mühendisi

Megaron Turizm İşletmecilik İnşaat San. ve Tic. A. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Bütçe Maliyet Kontrol Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Maxion Wheels için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bütçe Maliyet Kontrol Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Elektrik Bakım Teknisyeni

Ev Eşyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bundy Refrigeration San. Tic. A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

11. Ön Muhasebe Elemanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özpolatoğlu A.Ş için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Makine Mühendisi

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karyer Isı Transfer San. ve Tic. AŞ için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Genel Başvuru

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇELENLİOĞLU GIDA TURİZM İNŞAAT SANAYİ VETİCARET LTD ŞTİ için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

14. Portföy Yönetimi Uzmanı

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Avansas için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Portföy Yönetimi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Bakım Teknisyeni

Yenilenebilir Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız HSA Enerji A.Ş için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

16. Internal Sales Representative

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bamesa Çelik Servis Merkezi A.Ş. için Manisa bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Internal Sales Representative arayışımız bulunmaktadır.

17. Üretim Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Reka Elektromekanik Plastik A.ş için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Üretim Operatörü

DOĞUŞ VANA ve DÖKÜM SAN. TİC. A.Ş. için Manisa +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

19. Part Time Satış Uzmanı - Magnesia AVM

Atasun Optik için Manisa bölgesinde Part Time Satış Uzmanı - Magnesia AVM arayışımız bulunmaktadır.

20. Bakım Onarım Elemanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜRSAN Pnömatik Hidrolik için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Onarım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Aktif Satış Temsilcisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız CAN KARADENİZ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aktif Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Pres Operatörü

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız COMMITAL ISI EKİPMANLARI SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

23. Mekanik Ustası ( Ege )

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Barsan Global Lojistik A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Ustası ( Ege ) arayışımız bulunmaktadır.

24. Gıda Teknikeri

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız KERVAN GIDA SAN.VE TİC.A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

25. Mali İşler Müdürü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABP TDS TAŞIMA DEPOLAMA SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİK A.Ş için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Müdürü arayışımız bulunmaktadır.