1. Mekanik Bakım Teknikeri

VİKİNG KAĞIT VE SELÜLOZ A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

2. Mekanik Bakım Formeni

Kimya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Formeni arayışımız bulunmaktadır.

3. Mekanik Bakım Teknisyeni

Kimya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BASF Türk Kimya San. ve Tic. Ltd. Şti.-2 için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

4. Elektrik Bakım Teknisyeni

Liman İşletmeleri ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MED LOJİSTİK A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

5. Otomasyon Teknisyeni

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız INTECRO ROBOTİK SAN. TİC. A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otomasyon Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

6. Bakım Mühendisi

Dayanıklı Tüketim Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KAPLANLAR SOĞUTMA için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Mekanik Bakım Teknisyeni

Liman İşletmeleri ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MED LOJİSTİK A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

8. Bakım Onarım Teknikeri

Veterinerler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ZAİMOĞLU VETERİNER ECZA DEPOSU için Konya +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Onarım Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

9. Elektrik Bakım Teknisyeni

Ev Eşyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bundy Refrigeration San. Tic. A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

10. Elektrik Bakım Teknikeri

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dilek Çorap Tekstil Giyim San. Dış Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

11. Elektrik Bakım Teknisyeni

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız NUKLEUS SAĞLIK ÜRÜN.TANI HİZM.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

12. Elektrik Bakım Teknikeri

Tectone Teknoloji San. Tic. A.Ş (Awox) için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

13. Mekanik Bakım Teknisyeni

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mefar İlaç Sanayii A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

14. Elektrik Bakım Teknisyeni

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nuryıldız Tekstil San ve Tic. A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

15. Mekanik Bakım Operatörü

Nuryıldız Tekstil San ve Tic. A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

16. Elektrik Bakım Ustası

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Lazer Solar Enerji için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Ustası arayışımız bulunmaktadır.

17. Mekanik Bakım Teknisyeni

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nova Med GMBH için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

18. Elektrik Bakım Teknisyeni

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fps Turkey Ambalaj için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

19. Mekanik Bakım Teknisyeni

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Polifarma İlaç San. ve Tic. A.Ş. için Kırklareli +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

20. Otomasyon Satış Mühendisi

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Saypro Elektrik Kontrol Sistemleri San. Ve Dış Tic. AŞ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otomasyon Satış Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Bakım Teknisyeni

Yenilenebilir Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız HSA Enerji A.Ş için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

22. CNC Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mekatrotek Otomasyon ve Makine San. ve Tic. Ltd. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

23. Depo Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mekatrotek Otomasyon ve Makine San. ve Tic. Ltd. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Bakım, Diyet ve Güzellik Merkezleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız DİLA SAYAN için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Elektrik / Mekatronik Montaj Teknikeri

Tekstil Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENMOS ENDÜSTRİYEL OTOMASYON ELEKTRONİK İMALAT SAN TİC A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik / Mekatronik Montaj Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.