1. Güzellik Danışmanı Sahil Antalya

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Watsons için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güzellik Danışmanı Sahil Antalya arayışımız bulunmaktadır.

2. Antalya Bölge Satış Yöneticisi

Tüketici Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bunzl Bursa Pazarı için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Antalya Bölge Satış Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Satış Danışmanı - Antalya Terracity AVM

English Home için Antalya bölgesinde Satış Danışmanı - Antalya Terracity AVM arayışımız bulunmaktadır.

4. Antalya-Döviz Bürosu Gişe Yetkilisi

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hışım Grup-Tutku Gıda için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Antalya-Döviz Bürosu Gişe Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Satış Asistanı - Antalya

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sur Yapı Endüstri San. ve Tic. A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Asistanı - Antalya arayışımız bulunmaktadır.

6. Satınalma ve Malzeme Planlama Sorumlusu

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız SELCEM YAPI VE İNŞAAT için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satınalma ve Malzeme Planlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

7. İngilizce Öğretmeni

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız İNGİLİZ KÜLTÜR için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İngilizce Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

8. Araç Teslimat Sorumlusu

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERSOY KAYĞISIZ TURİZM TİC.LTD.ŞTİ. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araç Teslimat Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

9. Rezervasyon Sorumlusu

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERSOY KAYĞISIZ TURİZM TİC.LTD.ŞTİ. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Rezervasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

10. Üretim Müdürü

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız PRINCE GROUP için Antalya +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

11. Muhasebe Uzmanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız AFG SU ARITMA TEK.END.ÜR.PROJE MÜH.İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Bulaşıkçı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Boğaziçi Turizm Organizasyon Hizmetleri Ticaret Lt için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bulaşıkçı arayışımız bulunmaktadır.

13. Credit Supervisor

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız The Land Of Legends için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Credit Supervisor arayışımız bulunmaktadır.

14. İncome Supervisor

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız The Land Of Legends için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İncome Supervisor arayışımız bulunmaktadır.

15. Full Time Satış Danışmanı - Alanya Mahmutlar Adl

Adil Işık Group için Antalya bölgesinde Full Time Satış Danışmanı - Alanya Mahmutlar Adl arayışımız bulunmaktadır.

16. Mağaza Müdürü - Alanya Cadde

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Chakra Mağazacılık A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - Alanya Cadde arayışımız bulunmaktadır.

17. Accounting Specialist

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız CORAL HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ için Antalya bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Accounting Specialist arayışımız bulunmaktadır.

18. Kıdemli Muhasebe Uzmanı (Tur Operatörlüğü)

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız CORAL HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Muhasebe Uzmanı (Tur Operatörlüğü) arayışımız bulunmaktadır.

19. Satış Danışmanı (Manavgat Novamall - Columbia)

Gözalan için Antalya bölgesinde Satış Danışmanı (Manavgat Novamall - Columbia) arayışımız bulunmaktadır.

20. Depo Yönetmeni

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

21. Depo Takım Üyesi

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Takım Üyesi arayışımız bulunmaktadır.

22. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ethno Belek için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Saha Elemanı

Yapı Malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAPITALYA İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Satış Yöneticisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız LEVENT KİMYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Mekanik Bakım Teknisyeni

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nova Med GMBH için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.