1. Satış Temsilcisi - Antalya

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Diversey için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi - Antalya arayışımız bulunmaktadır.

2. Satış Şube Müdürü-Antalya

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız RANDSTAD SEARCH ANDSELECTION PER SEÇ VE YER LTD ŞTİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Şube Müdürü-Antalya arayışımız bulunmaktadır.

3. Antalya Bölge Satış Temsilcisi ( Ziraat Mühendisi)

Agrotez Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Antalya bölgesinde Antalya Bölge Satış Temsilcisi ( Ziraat Mühendisi) arayışımız bulunmaktadır.

4. Mağaza Müdürü - Antalya Migros

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Calzedonia Tk Dış Tic. Ltd. Şti için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - Antalya Migros arayışımız bulunmaktadır.

5. Fotoğrafçı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız KURTTAŞ KARDEŞLER TUR.İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. - SELGE BEACH RESORT SPA için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fotoğrafçı arayışımız bulunmaktadır.

6. İklimlendirme Soğutma Teknisyeni

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız The Land Of Legends için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İklimlendirme Soğutma Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

7. Çağrı Merkezi Temsilcisi (İngilizce) ve (Rusça)

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız BARUT HOTELS için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Temsilcisi (İngilizce) ve (Rusça) arayışımız bulunmaktadır.

8. Misafir İlişkileri Temsilcisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız The Land Of Legends için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Misafir İlişkileri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Mağaza Müdürü Alanya

Flormar için Antalya bölgesinde Mağaza Müdürü Alanya arayışımız bulunmaktadır.

10. Satış Temsilcisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEMİR Madeni Yağ Otomotiv Ltd.Şti için Antalya +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Operasyon Sorumlusu

NEVZAT ECZA DEPOSUTİC.VE SAN.A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

12. Product & Yield Assistant

Seyahat Acentaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız FUN&SUN Travel için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Product & Yield Assistant arayışımız bulunmaktadır.

13. Teknik Müdür

BETA TURİSTİK TESİS İŞLT.LTD.ŞTİ- EMELDA SUN CLUB için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Müdür arayışımız bulunmaktadır.

14. Medikal Muhasebe Uzmanı

Hastaneler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rich Hospital için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Medikal Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Bilgi İşlem Sorumlusu

Hastaneler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rich Hospital için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

16. Disc Jockey / Dj

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız TURKA OTELCİLİK TURİZM VE TİCARET A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Disc Jockey / Dj arayışımız bulunmaktadır.

17. Elektrik Şefi

Kempinski Hotel The Dome Belek için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Şefi arayışımız bulunmaktadır.

18. İnsan Kaynakları Müdürü

Kağıt- Oluklu Mukavva sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ankutsan Antalya Kutu Sanayi Oluklu Mukavva Kağıt Ticaret A.Ş için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

19. Güvenlik Elemanı

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Maxx Royal Resorts için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güvenlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Danışma Görevlisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız MP HOTEL MANAGAMENT TURİZM İNŞAAT YATIRIM TİC. A.Ş için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Danışma Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

21. İngilizce Bilen Satış Danışmanı (Alanya)

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız REALTOR GAYRİMENKUL YATIRIM VE TİCARET A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İngilizce Bilen Satış Danışmanı (Alanya) arayışımız bulunmaktadır.

22. Avrupa Pazarı Acenta Rezervasyon Elemanı

Seyahat Acentaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız AD TANITIM TUR.ORG.TEKS.GIDA TİC. VE SAN.İTH.VE İHR.LTD.ŞTİ. - CORENDON TOURISTIK için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Avrupa Pazarı Acenta Rezervasyon Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Teknik Sekreter

BETA TURİSTİK TESİS İŞLT.LTD.ŞTİ- EMELDA SUN CLUB için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

24. Silahlı Güvenlik Görevlisi

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Regnum Hotels için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Silahlı Güvenlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Bölge Satış Temsilcisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız STOKİS GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.