1. Aksesuar Satın Alma Sorumlusu

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız CERVUS TEKSTİL SAN VE TİC LTD ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aksesuar Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

2. Satın Alma Müdürü

Yapı Malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

3. Satın Alma Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız İsotlar Grup için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Tercüman Almanca

Sağlık Kuruluşları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medipol Üniversitesi Hastanesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tercüman Almanca arayışımız bulunmaktadır.

5. Ankara Satın Alma Sorumlusu

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız KUZU TOPLU KONUT İNŞAAT ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ankara Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

6. Satın Alma Uzmanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız INTECRO ROBOTİK SAN. TİC. A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Satın Alma Müdürü

Kağıt ve Selüloz Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Europap Tezol Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

8. Satın Alma Elemanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALBAYRAK HAZIR BETON SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Yurtdışı Müşteri Temsilcisi (Almanca)

Matbaacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İMAK OFSET BASIM YAYIN ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtdışı Müşteri Temsilcisi (Almanca) arayışımız bulunmaktadır.

10. Almanca Tercüman

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Tercüman arayışımız bulunmaktadır.

11. Dış Satın Alma Uzmanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Polifarma İlaç için Tekirdağ +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Teknik Satın Alma Sorumlusu

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Öznur Kablo San ve Tic A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

13. Satın Alma Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız HUMANERA için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Almanca Satış Danışmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ONE CLINIC SAĞLIK TURİZM REKLAM HİZMETLERİ VE DANIŞMANLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Satın Alma Uzmanı İnşaat

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız VİVİN İNŞAAT ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı İnşaat arayışımız bulunmaktadır.

16. Satın Alma Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ekşioğlu Tria İnşaat A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Satın Alma Uzmanı

Çimento sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adoçim Çimento Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Satın Alma Yöneticisi / Yönetmeni

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız MASTER SAVUNMA VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SANAYİ TİCARET A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

19. Satın Alma Uzman Mühendis

Modern Karton San. ve Tic. A.Ş için Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzman Mühendis arayışımız bulunmaktadır.

20. Almanca Bilen Müşteri Temsilcisi - Home Office

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Konecta Teknoloji ve Müşteri Hizmetleri A.Ş. için İstanbul (Tümü) +6 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen Müşteri Temsilcisi - Home …

21. Satın Alma Müdürü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız İskefe Holding Anonim Şirketi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

22. Varlık Yönetimi ve BT Satın Alma Uzmanı

Hayat ve Emeklilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Varlık Yönetimi ve BT Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Almanca Bilen Müşteri Danışmanı (Home Office)

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğa İnsan Kaynakları için İstanbul (Tümü) +67 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen Müşteri Danışmanı (Home Office) arayışımız bulunmaktadır.

24. Almanca Öğretmeni

American Life Language Institute için Adana bölgesinde Almanca Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

25. Satın Alma Uzmanı(Sap/Erp Bilen)

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sancak Uçak İçi Servisleri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı(Sap/Erp Bilen) arayışımız bulunmaktadır.