1. Elektrik Elektronik Mühendisi

Boru Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BALÇIK ISI ELEMANLARI SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Elektronik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Satış Danışmanı - Ankara Polatlı

MAD PARFUMEUR için Ankara bölgesinde Satış Danışmanı - Ankara Polatlı arayışımız bulunmaktadır.

3. Mağaza Müdürü Ankara

Flormar için Ankara bölgesinde Mağaza Müdürü Ankara arayışımız bulunmaktadır.

4. Ankara Kentpark / Lojistik Asistanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ankara Kentpark / Lojistik Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Makine Mühendisi

Elektrik & Elektronik Proje Taahhüt sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yılkanur İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Üretim Planlama Uzmanı

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAYLA AGRO GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Satış Danışmanı

YAKUP YILMAZ BORU PROFİL YAPI MALZ İNŞ SAN TİC LTD için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Veri Tabanı Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKÇADAĞ İNŞAAT ENERJİ MADENCİLİK ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Veri Tabanı Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Ağaç İşleri Endüstri Mühendisi

Ofis Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız VİOLA OFİS MOBİLYALARI OTOMOTİV İNŞAAT GIDA NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ağaç İşleri Endüstri Mühendisi arayışımız …

10. Muhasebe ve Finans Sorumlusu

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Meytaş İnşaat San.ve Tic.A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Finans Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

11. Teknik Ofis Mühendisi

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız NET KEŞİF MÜHENDİSLİK A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Fabrika Genel Müdürü

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARMSTO KONNEKTÖR ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fabrika Genel Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

13. Sevkiyat Planlama Uzmanı

Alkollü İçecek sektöründe faaliyet gösteren firmamız HGT GIDA NAKLİYAT İNŞAAT TURZ. OTOMOTİVSAN VE TİC için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Ön Muhasebe Elemanı

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şımart Teknoloji Sanayi ve Ticaret A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Allplan Operatörü

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Baytec Mühendislik Müş. Ltd. Şti için Ankara +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Allplan Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

16. İnşaat Mühendisi - Statiker- Çelik Konstrüksiyon

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Baytec Mühendislik Müş. Ltd. Şti için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Mühendisi - Statiker- Çelik Konstrüksiyon arayışımız bulunmaktadır.

17. Çelik Yapı Teknik Ressamı

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Baytec Mühendislik Müş. Ltd. Şti için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çelik Yapı Teknik Ressamı arayışımız bulunmaktadır.

18. Kıdemli Tasarım Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nisan Medikal San. Tic. Ltd. Şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Tasarım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

19. Boyner Kentpark / Kasiyer

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Boyner Kentpark / Kasiyer arayışımız bulunmaktadır.

20. İthalat İhracat Müşteri Temsilcisi

Çelenk Gümrük Müşavirliği için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İthalat İhracat Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Yazılım Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABDULKADİR ÖZCAN OTOMOTİV LASTİK SANVE TİC.A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yazılım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Satış Temsilcisi

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız IŞINSU TEKN. MÜH. SAN.TİC. LTD.ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Satış Danışmanı Boyner Göksu Outlet

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Boyner Grup için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı Boyner Göksu Outlet arayışımız bulunmaktadır.

24. Güverte Tayfası (Gemi Adamı)

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız NRC INTERNATİONAL SERVİCES LTD MERKEZİ MARSHALL ADALARI ANKARA MERKEZ ŞUBESİ için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güverte Tayfası (Gemi Adamı) arayışımız bulunmaktadır.

25. Sigorta Teknik Personeli

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız SİBA SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LTD ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sigorta Teknik Personeli arayışımız bulunmaktadır.