1. Senior Software Development Manager / Ankara

Bilişim Teknoloji Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız D12 DANIŞMANLIK için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Senior Software Development Manager / Ankara arayışımız bulunmaktadır.

2. Saha Operasyonları Uzmanı - Ankara Otobid

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sahibinden.com için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Operasyonları Uzmanı - Ankara Otobid arayışımız bulunmaktadır.

3. Satış Danışmanı(Ankara Kızılay)

Loya Mağazacılık için Ankara bölgesinde Satış Danışmanı(Ankara Kızılay) arayışımız bulunmaktadır.

4. Mekanik Teknisyeni (Doğuş Oto Ankara)

DOĞUŞ OTO PAZARLAMA VE TİCARET A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Teknisyeni (Doğuş Oto Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

5. Kaporta Teknisyeni (Doğuş Oto Ankara)

DOĞUŞ OTO PAZARLAMA VE TİCARET A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kaporta Teknisyeni (Doğuş Oto Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

6. Ankara Ostim Şube Pazarlama Yetkilisi

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çağdaş Faktoring A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ankara Ostim Şube Pazarlama Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Plasiyer

MİRET GIDA HAYVANCILIK İNŞAAT NAKLİYE TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ANKARA ŞUBESİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Plasiyer arayışımız bulunmaktadır.

8. Satış Uzmanı/Yöneticisi

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız PiData Bilişim Teknolojileri A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Uzmanı/Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Sekreter

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız AC TURİZM TAŞI.İNŞ VE SAN TİC LTD ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

10. Proje Mühendisi

Mağdenli Nakliyat ve Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Tecrübeli Satış Elemanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yurduseven Otomotiv Lastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tecrübeli Satış Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

12. İdari İşler Müdürü

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız ESS EĞİTİM HİZMETLERİ A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İdari İşler Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

13. Satış Uzmanı

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız EGE Profil Ticaret ve Sanayi A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Üretim Operatörü

Akü - Pil - Batarya sektöründe faaliyet gösteren firmamız POMEGA ENERJİ DEPOLAMA TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

15. Yönetici Asistanı

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Mali İşler Müdürü

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğuş Sanayi Kimyasalları için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

17. Yazılım Destek Elemanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız BARSOFT YAZILIM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yazılım Destek Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Elektrik Montaj Elemanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız CASSAS ŞİRKETLER TOPLULUĞU için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Montaj Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Proje Sorumlusu

Tıbbi Cihaz ve Malzemeler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERTUNÇ ÖZCAN için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

20. Ürün Ağaçları ve Konfigürasyon Uzmanı

Tarım Araç ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERKUNT TRAKTÖR SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ürün Ağaçları ve Konfigürasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Operations Assistant

Vakıflar sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİRLEŞMİŞ MİLLETLER CEMİYETİ-BM GÖNÜLLÜLERİ- UN VOLUNTEERS için Ankara bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Operations Assistant arayışımız bulunmaktadır.

22. Underwriter

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sompo Sigorta A.Ş. için İstanbul(Asya), Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Underwriter arayışımız bulunmaktadır.

23. Klinik Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Uzm. Dr. Tayfun KOÇOĞLU için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Klinik Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

24. İş Geliştirme ve Pazarlama Müdürü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAKEL TEKNOLOJİ A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Geliştirme ve Pazarlama Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

25. Hemşire

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Uzm. Dr. Tayfun KOÇOĞLU için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hemşire arayışımız bulunmaktadır.