1. Satış Danışmanı - Ankara Kentpark

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız LC Waikiki için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Ankara Kentpark arayışımız bulunmaktadır.

2. Mağaza Depo Görevlisi - Ankara Arcadium

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yargıcı Konfeksiyon A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Depo Görevlisi - Ankara Arcadium arayışımız bulunmaktadır.

3. Ankara Satın Alma Sorumlusu

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız KUZU TOPLU KONUT İNŞAAT ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ankara Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

4. Kurumsal İlişkiler Müdürü / Ankara

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız DİMES GIDA SANAYİ VE TİCARET AŞ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal İlişkiler Müdürü / Ankara arayışımız bulunmaktadır.

5. İdari İşler Uzman Yardımcısı-Ankara

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çelebi Hava Servisi için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İdari İşler Uzman Yardımcısı-Ankara arayışımız bulunmaktadır.

6. Technical Business Analyst (Ankara, Mamak)

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız AVD TEKNOLOJİ DANIŞMANLIK SAN. ve TİC. A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Technical Business Analyst (Ankara, Mamak) arayışımız bulunmaktadır.

7. Kimyager

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKOS KOZMETİK SAN.LTD.ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kimyager arayışımız bulunmaktadır.

8. Kollegen Für Backoffice/Kundenbetreuer/Einkauf

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALUX OTOMOTİV SAN.VE TİC. LTD. ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kollegen Für Backoffice/Kundenbetreuer/Einkauf arayışımız bulunmaktadır.

9. Ofis Personeli

BAŞKENT MÜZAYEDE DAN. TİC. LTD. ŞTİ için Ankara bölgesinde Ofis Personeli arayışımız bulunmaktadır.

10. Biomedikal Teknik Servis Elemanı

Tıbbi Cihaz ve Malzemeler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fizyomed Tıb.Cih.Ltd.Şti için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Biomedikal Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Servis Şoförü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aşan mühendislik için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

12. Mekanik Baş Teknisyeni

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tan Oto Motorlu Araçlar Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Baş Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

13. Kıdemli Java Yazılım Uzmanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız OTELLERCOM TURİZM HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Java Yazılım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Satış Pazarlama Müdürü

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Koru Sağlık Grubu için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

15. Anadolu Bölge Direktörlüğü Satış Ekibi Uzmanı

Finans ve Yatırım Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız İŞ Yatırım Menkul Değerler için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Anadolu Bölge Direktörlüğü Satış Ekibi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Muhasebe Elemanı

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız RK KLİMA MÜHENDİSLİK İNŞAAT TURİZM DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Üretim Planlama ve Lojistik Müdürü

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Planlama ve Lojistik Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

18. Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Bütçe ve Raporlama Yöneticisi

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bütçe ve Raporlama Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Planlama Müdürü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız BVS Bülbüloğlu Vinç San. ve Tic. A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

21. Elektrik Elektronik Mühendisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Emitek İnşaat Mekanik Elektrik San. Tic. Ltd. Şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Elektronik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız CCNET İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Senior Iıot Technology Engineer

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız AVD TEKNOLOJİ DANIŞMANLIK SAN. ve TİC. A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Senior Iıot Technology Engineer arayışımız bulunmaktadır.

24. Muhasebe Uzman Yardımcısı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız MKC GROUP METAL İNŞAAT A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

25. Alignment Engineer

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Systra için Ankara bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Alignment Engineer arayışımız bulunmaktadır.