1. Mağaza Sorumlusu - İstanbul Anadolu Yakası

Gıda Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kahve Dünyası için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Sorumlusu - İstanbul Anadolu Yakası arayışımız bulunmaktadır.

2. Proses Kalite Şefi

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız A.DÖKSAN DÖKÜM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proses Kalite Şefi arayışımız bulunmaktadır.

3. Lojistik Yöneticisi

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teknorot Otomotiv Ürünleri San.ve Tic.A.Ş. için Düzce bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Kalite Kontrol Elemanı

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ensan Kalıp Ve Makina San. Tic.Ltd.Şti. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Mekanik Bakım Çalışanı (Bilecik)

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hasçelik A.Ş. için Bilecik bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Çalışanı (Bilecik) arayışımız bulunmaktadır.

6. Elektrik Elektronik Mühendisi

Boru Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BALÇIK ISI ELEMANLARI SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Elektronik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Elektrik Bakım Çalışanı (Bilecik)

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hasçelik A.Ş. için Bilecik bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Çalışanı (Bilecik) arayışımız bulunmaktadır.

8. Kobi Müşteri Yöneticisi

Anadolu Telekomünikasyon için Aksaray, Konya bölgesinde Kobi Müşteri Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Export Sales Specialist (French)

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Assan Alüminyum için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Export Sales Specialist (French) arayışımız bulunmaktadır.

10. Yurt Dışı Ruhsatlandırma Müdürü

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sanovel İlaç için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurt Dışı Ruhsatlandırma Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

11. Yurtdışı Satış Uzmanı

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız HKS HAS ASANSÖR KAUÇUK PLASTİK METAL SAN. VE TİC. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtdışı Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. İnsan Kaynakları Uzmanı

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ADS Metal San. ve Tic. A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Satış Uzmanı / Beykoz

Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. için İstanbul Anadolu bölgesinde Satış Uzmanı / Beykoz arayışımız bulunmaktadır.

14. Mali ve İdari İşler Müdürü

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kimpaz Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali ve İdari İşler Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

15. Process Engineer (Laser)

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız MUBEA ROLLBONDING PRODUCTS TEKNİK MONTAJ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Tekirdağ bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Process Engineer (Laser) arayışımız bulunmaktadır.

16. Export Sales Specialist

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Assan Alüminyum için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Export Sales Specialist arayışımız bulunmaktadır.

17. Servis Şoförü (Etimesgut-Sincan)

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ADS Metal San. ve Tic. A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Şoförü (Etimesgut-Sincan) arayışımız bulunmaktadır.

18. Üretim Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Polmot Motor Makina Sanayi Ve Tic. Aş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

19. İhracat Uzmanı

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız EKON ARAŞTIRMA GELİŞTİRME METAL ELEKTRİK AYDINLATMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Formülasyon Uzmanı /Eczacı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEDİSOLAB ANALİTİK ÇÖZÜMLER VE İLAÇ GELİŞTİRME LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Formülasyon Uzmanı /Eczacı arayışımız bulunmaktadır.

21. CNC Operatörü

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Inventra Mühendislik A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

22. İş Analizi Sorumlusu

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BMED İlaç Danışmanlık Sağlık Ürün ve Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Analizi Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

23. Çevre Teknisyeni

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEI-Tusaş Motor Sanayii A.Ş. için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çevre Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

24. Full Time Satış Danışmanı ( Ataşehir Brandium Avm )

Barrels And Oil için İstanbul Anadolu bölgesinde Full Time Satış Danışmanı ( Ataşehir Brandium Avm ) arayışımız bulunmaktadır.

25. İhracat Operasyon Uzman Yardımcısı

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Operasyon Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.