1. Usta - Kahramanmaraş Piazza Pidem

PİDEM Restaurant İşletmeleri Turizm İnş. Ve San. A.Ş. için Kahramanmaraş bölgesinde Usta - Kahramanmaraş Piazza Pidem arayışımız bulunmaktadır.

2. Usta - Antalya Özdilek Avm Makarnam

Makarnam için Antalya bölgesinde Usta - Antalya Özdilek Avm Makarnam arayışımız bulunmaktadır.

3. Usta - Forum İstanbul Hd İskender

HD Holding / HD İskender için İstanbul Avrupa bölgesinde Usta - Forum İstanbul Hd İskender arayışımız bulunmaktadır.

4. Usta Yardımcısı

Gıda Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Paşafırını için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Usta Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

5. Usta - Novada Edremit Hd İskender

HD Holding / HD İskender için Balıkesir bölgesinde Usta - Novada Edremit Hd İskender arayışımız bulunmaktadır.

6. Mutfak Usta - Etiler Şubesi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Beyaz Fırın Gıda ve İht. Mad. San. Tic. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mutfak Usta - Etiler Şubesi arayışımız bulunmaktadır.

7. Usta Yardımcısı

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Usta Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

8. Usta - Atlantis AVM Pidem

PİDEM Restaurant İşletmeleri Turizm İnş. Ve San. A.Ş. için Ankara bölgesinde Usta - Atlantis AVM Pidem arayışımız bulunmaktadır.

9. Usta - Ftz AVM Pidem

PİDEM Restaurant İşletmeleri Turizm İnş. Ve San. A.Ş. için Ankara bölgesinde Usta - Ftz AVM Pidem arayışımız bulunmaktadır.

10. Usta - Antares AVM Pidem

PİDEM Restaurant İşletmeleri Turizm İnş. Ve San. A.Ş. için Ankara bölgesinde Usta - Antares AVM Pidem arayışımız bulunmaktadır.

11. Bilgi Sistemleri Yazılım Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AL-KOR MAKİNA KALIP SAN VE TİC A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Sistemleri Yazılım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Üretim Müdürü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız USTA GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

13. Teknik Ressam (Autocad ve Nx CAD Alanında)

Kalıp Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BURAKCAN KALIP SANAYİ TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ressam (Autocad ve Nx CAD Alanında) arayışımız bulunmaktadır.

14. Bilgi Sistemleri Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AL-KOR MAKİNA KALIP SAN VE TİC A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Sistemleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Punta Kaynak Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SOYLU APARAT KALIP OTOMOTİV YEDEK PARÇA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Punta Kaynak Operatörü arayışımız …

16. Bakım Takım Lideri

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEMETAL KALIP VE MAKİNE SAN.TİC . A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

17. Plastik Enjeksiyon Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AYAZ KAUÇUK PLASTİKVE KALIP MAKİNA SANAYİ TİC.LTD.ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Plastik Enjeksiyon Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

18. Kauçuk Pres Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AYAZ KAUÇUK PLASTİKVE KALIP MAKİNA SANAYİ TİC.LTD.ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kauçuk Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

19. Üniversal Torna Ustası

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BKM BURSA KALIP MERKEZİ METAL FORM MAK.SAN.VE A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üniversal Torna Ustası arayışımız bulunmaktadır.

20. CNC Operatörü

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız CEMEREL KALIP TEKN. TİC. LTD. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

21. Satın Alma Mühendisi

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız PLASTOFF PLASTİK KALIP OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Plastik Enjeksiyon Ustası

Kalıp Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEMİREL PLASTİK VE KALIP SANAYİ A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Plastik Enjeksiyon Ustası arayışımız bulunmaktadır.

23. Ön Muhasebe Elemanı

Kalıp Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEMİREL PLASTİK VE KALIP SANAYİ A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Depo Elemanı

Kalıp Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEMİREL PLASTİK VE KALIP SANAYİ A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Kalıp Montaj Operatörü

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEMETAL KALIP VE MAKİNE SAN.TİC . A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalıp Montaj Operatörü arayışımız bulunmaktadır.