1. Mağaza Müdürü - Adana Bölge

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Koton için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - Adana Bölge arayışımız bulunmaktadır.

2. Faktoring Adana Şube Portföy Yönetmen Yardımcısı

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yapı Kredi için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Faktoring Adana Şube Portföy Yönetmen Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

3. Yönetici Adayı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İzmir Karataş Hastanesi için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Adayı arayışımız bulunmaktadır.

4. Koç Lisesi - Paramedik

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Momentum Sağlık Turizm ve Catering Hiz. Tic. A.Ş. - Koç Sağlık Yanımda için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Koç Lisesi - Paramedik arayışımız bulunmaktadır.

5. Mali İşler Uzmanı

Çimento sektöründe faaliyet gösteren firmamız SÖNMEZ ÇİMENTO YAPIVE MADENCİLİK SANAYİVE TİCARET A.Ş. ADANA YUMURTALIK SERBEST BÖLGE ŞUBE için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Mesleğim Geleceğim Staj Programı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eksun Gıda Tarım ve Ticaret A.Ş. için Tekirdağ +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mesleğim Geleceğim Staj Programı arayışımız bulunmaktadır.

7. Sevkiyat Sorumlusu

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız el kum için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

8. Freelancer İSG Eğitmen/Denetmen (Kıdemli Danışman)

İş Güvenliği ve Sağlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dönüşen Adam İş Sağlığı, İş Güvenliği, Çevre Yönet için İstanbul(Asya) bölgesinde Serbest olarak çalışacak Freelancer İSG Eğitmen/Denetmen (Kıdemli Danışman) arayışımız bulunmaktadır.

9. Satış Pazarlama Sorumlusu

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız el kum için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

10. Harita Teknikeri

Alüminyum sektöründe faaliyet gösteren firmamız Egemen Alimünyum Dekorasyan İnş. San. Tic. Ltd. Şti. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Harita Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

11. Tır Şoförü

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız BEYAZ KAĞIT VE HİJYENİK ÜRÜNLER TEMİZLİK İNŞAAT SAN.TİC.A.Ş için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tır Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

12. Üretim Elemanı

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız GEMA PLUS KİMYA SAN.TİC.A.Ş. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Mekanik Bakım Formeni

Kimya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Formeni arayışımız bulunmaktadır.

14. Antrenör

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız İVEN BİLİŞİM ARGE KİMYA DANIŞMANLIK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Adana bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Antrenör arayışımız bulunmaktadır.

15. Bilgi İşlem Uzmanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız ŞA-RA ENERJİ İNŞ.TİC.VE SAN.A.Ş. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Akaryakıt İstasyonu Pazarlama Sorumlusu

Telekomünikasyon Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız EKTİREN VİNÇ VE İŞ MAKİNALARI SANAYİ TİCARET LTD ŞTİ için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Akaryakıt İstasyonu Pazarlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

17. Muhasebe Yöneticisi / Yönetmeni

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız SADIKOĞULLARI EV GEREÇLERİ TELEKOMÜNİKASYON ELEK. ELEKTRONİK TEKSTİL İNŞ. OTOM. GIDA REKLAM LTD. ŞTİ. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız …

18. Ölçme Değerlendirme Uzmanı

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZEL LVG OKULLARI EĞİTİM,ÖĞRETİM A.Ş. GÜNDOĞDU OKU için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ölçme Değerlendirme Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. İlaç Deposu Yönetim Uzmanı

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yıldız Ecza Deposu Tic. Ltd. Şti için İstanbul(Avr.), Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İlaç Deposu Yönetim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Tavuk Parçalama Elemanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yeniyaka lojistik Anonim Şirketi için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tavuk Parçalama Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Satış Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yeniyaka Lojistik Anonim Şirketi için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Mali İşler Müdürü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yeniyaka lojistik Anonim Şirketi için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

23. Mağaza Müdür Yardımcısı(K.Evren Ender )

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENDER GİYİM TİC.A.Ş. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdür Yardımcısı(K.Evren Ender ) arayışımız bulunmaktadır.

24. Satış Danışmanı ve Kasiyer (K.Evren Ender)

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENDER GİYİM TİC.A.Ş. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı ve Kasiyer (K.Evren Ender) arayışımız bulunmaktadır.

25. Forklift Operatörü

Kimya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Beyaz Kağıt ve Hijyenik Temizlik Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Forklift Operatörü arayışımız bulunmaktadır.